Την επόμενη ομάδα της καριέρας του ψάχνει ο Κώστας Παπανικολάου

 
Την επόμενη ομάδα της καριέρας του ψάχνει από το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου ο Κώστας Παπανικολάου. Οι Nuggets τον αποδέσμευσαν (είχαν δικαίωμα να το κάνουν μέχρι τις 10/1), δίνοντάς του μέρος του συμβολαίου του και πλέον ο Ελληνας περιφερειακός αναζητεί τον επόμενο σταθμό του.
 
Ο 25χρονος διεθνής αγωνίστηκε σε 26 ματς με τη φανέλα της ομάδας του Denver, ενώ ήταν και βασικός σε έξι από αυτά. Είχε 2.6 πόντους με 41.2% στα δίποντα, 31.3% στα τρίποντα και 64.3% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.3 λεπτά συμμετοχής.
 
Πλέον, ο Παπανικολάου κρατάει κάθε πόρτα ανοιχτή. Μετά από ενάμιση χρόνο στο ΝΒΑ, δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Η Ευρώπη μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του, χωρίς να αποκλείεται και η παραμονή στις ΗΠΑ. Τον Κώστα μπορεί να τον "αρπάξει" κάθε ομάδα της λίγκας μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με το συμβόλαιο που του είχαν δώσει οι Nuggets (500.000 δολάρια αυτή την εποχή).
 
Η κορυφαία φετινή εμφάνιση του "Παπ" ήταν αυτή απέναντι στους Suns, όταν ξεκίνησε στη βασική πεντάδα των Nuggets, σκόραρε 9 πόντους με 2/3 τρίποντα και 3/6 βολές, πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής.
ΠΗΓΗ: nba.sport24.gr
Previous
Next Post »