Μεγάλα milestones από Harden, Howard, Pierce και Curry

Σημαντικά milestones είδαμε απ΄ τα χθεσινά παιχνίδια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Ο James Harden πέτυχε ένα milestones πολύ σημαντικό στην καριέρα του. Στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τους Minnesota Timberwolves σκόραρε 27 πόντους και πέρασε το 10,000+ στην καριέρα του συγκεκριμένα έφτασε τους 10,005 και συνεχίζει ακάθεκτος.
O συμπαίκτης του James Harden, o center Dwight Howard με τα 4 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε έφτασε τα 2,976 και ανέβηκε στην 27 θέση με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία του NBA ξεπερνώντας τον μυθικό Kareem Abdul-Jabbar με 2,975.

Ο μεγάλος Paul Pierce με το χθεσινό παιχνίδι των LA Clippers απέναντι στους Miami Ηeat έφτασε τα 1,286 στην καριέρα του και έπιασε στην θέση 20 των Sam Perkins στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια όλων των εποχών και αν είναι υγιείς θα ανεβεί ακόμα πιο ψηλά.

Ο Stephen Curry των Golden State Warriors με τα 4 τρίποντα που ευστόχησε χθες απέναντι στους Denver Nuggets, έφτασε τα 1,362 και ανέβηκε στην θέση 28 στην λίστα με τους παίκτες που έχουν ευστοχήσει τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του NBA ξεπερνώντας τον Dan Majerle με 1,360 και βέβαια είναι σίγουρο ότι ο πρώην mvp θα φτάσει πολύ ψηλά στην συγκεκριμένη λίστα.

Πηγή ανάρτησης: @HoustonRockets
Previous
Next Post »