Μεταξύ Λοκομοτίβ και Ολυμπιακού ο Παπανικολάου


Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να απασχολεί πολλές ομάδες οι οποίες θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Μετά τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κόλπο μπήκε και μάλιστα πολύ δυνατά η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Μάρντι Κόλινς θα συνεχίσει στη Στρασμπούργ κι έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να στρέψει την προσοχή του στον Παπανικολάου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα το οποίο διαθέτει η ρωσική ομάδα έναντι του Ολυμπιακού είναι πως άμεσα θα μπει στο rotation των αγώνων της VTB (από τον δεύτερο γύρο στην Ευρωλίγκα) και μάλιστα με ικανοποιητικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα φόργουορντ, ωστόσο η ομάδα έχει βρει ένα ρυθμό και δεν έχει κενή θέση στην περιφέρειά της ώστε να εντάξει έναν ακόμη παίκτη. Οι Πειραιώτες συζητούν με την πλευρά του παίκτη για συνεργασία, ωστόσο τον Παπανικολάου τον απασχολεί πολύ ο χρόνος συμμετοχής του.

Ο ίδιος καταλαβαίνει πως στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού δύσκολα θα βρει σημαντικό χρόνο στο παρκέ κάτι που το έχει ανάγκη για να επιστρέψει σε καλή κατάταση αφού ουσιαστικά έχει να παίξει μπάσκετ 14 μήνες.

Από την άλλη πλευρά όμως Ολυμπιακός και Παπανικολάου έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ο «Παπ» γνωρίζει καλά πως στους Πειραιώτες θα βρει γνωστά πρόσωπα και καταστάσεις οι οποίες θα τον επηρεάσουν θετικά.

Ολοκληρώνοντας να ξεκαθαρίσουμε τρία βασικά πράγματα.

Ο Κώστας Παπανικολάου αρνήθηκε την πρόταση του Άρη διότε θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα. Για τον Παναθηναϊκό δεν... ψήνεται.

Το οικονομικό κομμάτι δεν παίζει ρόλο μέχρι τώραστις συζητήσεις με τον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα έχει τον τελευταίο λόγο μιας και διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ευρώπη και μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση γίνει στον Παπανικολάου και να τον κρατήσει.
Πηγή: gazzetta.gr
Previous
Next Post »