Ο Γιάννης έσπασε δόντι, ο Κουφός έμεινε χαμηλά και ο Παπ ήταν dnd

Στην πρώτη Ελληνική βραδιά για το 2016 στο NBA, ο Κώστας Κουφός έμεινε χαμηλά, ο Greek Freak έσπασε το δόντι του και ο Παπ ήταν τραυματίας.


Την δεύτερη νίκη τους για το 2016 πέτυχαν Bucks και Γιάννης, με τον Έλληνα φόργουορντ να χάνει το τέταρτο double-double για ένα λιγότερο ριμπάουντ, καθώς σταμάτησε στα 9, με 8 αμυντικά και 1 επιθετικό. Ο Greek Freak ο οποίος νωρίς στο παιχνίδι σε μια επικίνδυνη φάση έπεσε στο παρκέ και έσπασε το δόντι του, τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους, 3-9 σουτ, 4-4 βολές, 1-2 τρίποντα. 2 ασσιστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην νίκη επί των Minnesota Timberwolves με σκορ 95-85.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Ο Κώστας Κουφός ξεπέρασε πλήρως την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, επιστρέφοντας στο παρκέ στην νίκη των Sacramento Kings επί των Phoenix Suns με σκορ 119-142. Ο Έλληνας center στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του για το 2016 έπαιξε μόλις 15 λεπτά και πέτυχε 8 πόντους με 3-3 σουτ, 2-5 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, και είχε ένα κόψιμο σε μια μέτρια βραδιά.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece


Ο Κώστας Παπανικολάου ύστερα από έξι συνεχόμενες παρουσίες στην βασική πεντάδα, είδε τον αγώνα απ΄ τον πάγκο, αυτό οφείλεται στην επιστροφή του  Danilo Gallinari και σε μια ενόχληση που έχει ο Έλληνας φόργουορντ στον αριστερό αστράγαλο. Για την ιστορία οι Denver Nuggets ηττήθηκαν από τους Golden State Warriors με σκορ 108-111, mvp του αγώνα ο Draymond Green με 29 πόντους, 17 ριμπάουντ 14 ασσιστ σε 45 λεπτά συμμετοχής.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece


Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων: 






Πηγή βίντεο: NBA Daily Recap και XimoPierto2
Previous
Next Post »