Milestones:Οι Chris Paul και Kyle Lowry φτάσανε ταβάνι στους πόντους, οι Mavericks πέτυχαν ανατροπή ρεκόρ

Αυτές οι εμφανίσεις απλά δεν υπάρχουν, με τον Chris Paul να πετυχαίνει season high στους πόντους κάνοντας ότι ήθελε τους Kings, ο Kyle Lowry με την σειρά του να φτάνει τους 43 οι οποίοι είναι ρεκόρ καριέρας και τους Dallas Mavericks να πετυχαίνουν ιστορική ανατροπή απ΄ τους -23 απέναντι στους Denver Nuggets.


O δαιμονισμένος Kyle Lowry των Toronto Raptors πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στους Cleveland Cavaliers κάνοντας πράγματα και θαύματα, καθώς με δικό του σουτ στο τέλος του παιχνιδιού έδωσε την νίκη στην ομάδα του αλλά και πέτυχε career high με του 43 πόντους απέναντι στην ομάδα του LeBron James. Οι 43 πόντοι του άσσου των Raptors είναι οι περισσότεροι που έχουν δεχθεί  οι Cavaliers από έναν παίκτη, μετά απ τους 43 που είχε πετύχει ο LeBron James όντας παίκτης των Miami Heat την σεζόν 2014.
O Chris Paul των LA Clippers έκανε ότι ήθελε στο παρκέ απέναντι στους Sacramento Kings, σταματώντας στους 40 πόντους οδηγώντας την ομάδα του σε μια εύκολη νίκη. Οι 40 πόντοι που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του DeMarcus Cousins είναι οι περισσότεροι που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν και η όγδοη φορά στην καριέρα του, Ακόμα είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που έχει 40 πόντους και 10+ ασσιστ.
Οι Dallas Mavericks δεν ξεκίνησαν ζεστά τον αγώνα απέναντι στους Denver Nuggets και βρέθηκαν να είναι πίσω στο ημίχρονο με σκορ 56-44 υπέρ του Denver. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαν πιο δυνατά μάζευαν σιγά σιγά την διαφορά,πέτυχαν 32 πόντους σε κάθε περίοδο και γύρισαν με σπουδαία ανατροπή το παιχνίδι, αυτή η τρελή ανατροπή απ΄ τους -23 είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία των Mavericks απ΄την οποία επέστρεψαν. Ο αγώνας τελικά πήγε παράταση με το Dallas να ολοκληρώνει την φανταστική βραδιά με την νίκη 116-122 και τον Dirk Nowitzki να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 20.
Πηγή φωτογραφίας: nba on instragram
Πηγές αναρτήσεων: @ESPNNBA και @nbastats
Previous
Next Post »