Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Κουφός

Ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Orlando Magic, οι οποίοι όμως έφυγαν με την νίκη με σκορ 100-107.


Ο Έλληνας center είχε αρκετό διάστημα να κάνει αισθητή την παρουσία του και το πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι των Kings με τους Magic μέσα στο Sacramento και "επωφελούμενος" απ΄ την απουσία του DeMarcus Cousins έπαιξε περισσότερο απ΄ ότι τα τελευταία παιχνίδια και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. 

O Κουφός δεν ξεκίνησε βασικός τον αγώνα αλλά απ΄ την στιγμή που πάτησε το παρκέ ήταν ζεστός και σχεδόν αλάνθαστος στην επίθεση, με 8-10 σουτ και 3-3 βολές φτάνοντας του 19 πόντους οι οποίοι είναι season high μέχρι στιγμής. Ο Κώστας ήταν απ΄ τους καλύτερους της ομάδας του βγαίνοντας πρώτος σκόρερ των "Βασιλιάδων" και δεύτερος του αγώνα πίσω απ΄ τον Aaron Gordon με 20. Εκτός απ΄ τον επιθετικό τομέα ήταν πολύ καλός, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 τάπες και έκλεψε 1 φορά την μπάλα στην ήττα όμως της ομάδας του η οποία δεν έπιασε υψηλή απόδοση και ηττήθηκε εντός έδρας.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: 


Πηγή φωτογραφίας: nba.com/kings
Πηγή βίντεο: NBA Highlights
Previous
Next Post »