Milestones: Οι Stephenson, Barnes και Warriors-Blazers πέτυχαν τα ρεκόρ της ημέρας

Τρομερά ατομικά και ομαδικά ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα, με τα καλύτερα αυτά των Lance Stephenson και οι 33 πόντοι ερχόμενος απ΄ τον πάγκο, Matt Barnes και το πρώτο triple double της καριέρας του και των Golden State Warriors-Portland Trail Blazers με τα περισσότερα τρίποντα σε έναν αγώνα.


Οι Golden State Warriors και Portland Trail Blazers μας χάρισαν ένα μοναδικό παιχνίδι και μια εκπληκτική εμφάνιση και απ΄ τις δύο ομάδες. Πήραν φωτιά οι ρακέτες του γηπέδου καθώς οι δύο ομάδες σούταραν μανιωδώς τρίποντα και στο τέλος και οι δύο ομάδες μαζί ευστόχησαν σε 37 τρίποντα, τα περισσότερα που έχουν μπει σε έναν αγώνα σε όλη την ιστορία του NBA. Τα ρεκόρ συνεχίστηκαν καθώς ο Damian Lillard έγινε ο μόνος παίκτης όλων των εποχών που στα τέσσερα πρώτα χρόνια καριέρας φτάνει τα 785 τρίποντα. Το άλλο σημαντικό milestones έγινε απ΄ τον μπόμπερ των "Πολεμιστών" Stephen Curry ο οποίος έφτασε 1500+ τρίποντα στην καριέρα του και συνεχίζει.
Ο Lance Stephenson έκανε ένα απ΄ τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του καθώς με του 33 πόντους που πέτυχε απέναντι τους New Orleans Pelicans έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Memphis Grizzlies που σκοράρει τόσους πολλούς πόντους ερχόμενος απ΄ τον πάγκο μετά τους 41 πόντους του Mike Miller στις 17-3-06 απέναντι στους Denver Nuggets.
O Matt Barnes άργησε αλλά τα κατάφερε, στα τριάντα έξι του χρόνια και στην δωδέκατη σεζόν του στο NBA πέτυχε το πρώτο του triple double με 26 πόντους,11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 45 λεπτά στην νίκη απέναντι στους New Orleans Pelicans.
Πηγή φωτογραφίας: nbaonespn
Πηγές αναρτήσεων: @gswstats , @RossWooden
Previous
Next Post »