O Γιάννης σαρώνει τα triple double

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση με νέο triple double απέναντι στους Thunder, με τους Bucks όμως να χάνουν εντός έδρας με σκορ 104-96.


Ο Γιάννης για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απολαυστικότατος για τους θεατές και μας και αποτελεσματικότατος για την ομάδα και τον coach. Απέναντι και στους Thunder λοιπόν μεταμορφώθηκε σε "Greek Freak" και έκανε ότι περνούσε απ΄ το χέρι του για να νικήσει η ομάδα φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο το τρίτο φετινό και συνολικά σε όλη του την καριέρα triple double μέσα σε εφτά παιχνίδια. Έβγαλε και τις θεαματικότερες ίσως φάσεις τις φετινής χρονιάς για τον ίδιο και απ΄ τις καλύτερες της καριέρας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ στην επίθεση έκαιγε καθώς σταμάτησε στους 26 πόντους με 8-20 σουτ και 10-11 βολές, πάλευε για κάθε ριμπάουντ μαζεύοντας συνολικά 12 όντας ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας, έδειξε ότι είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες του καθώς μοίρασε 12 ασίστ. Ο Γιάννης δεν σταμάτησε εκεί αλλά είχε και 3 κλεψίματα 4 μπλοκ παρακαλώ με μόλις 2 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής με τα "ελάφια" όμως να μην μπορούν να κερδίσουν εντός έδρας και να φεύγουν ηττημένοι με σκορ 96-104.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις μέχρι τώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
Πηγή φωτογραφίας: bucks on instagram
Πηγές αναρτήσεων: @Bucks 
Previous
Next Post »