Στα σημερινά Milestones πρωταγωνιστούν οι "Greek Freak", James Harden και Hassan Whiteside

Σημαντικά ρεκόρ επιτεύχθηκαν τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα ποίο σημαντικά το τρίτο triple double του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την ξέφρενη πορεία του James Harden και η ιστορία που συνεχίζει και γράφει ο Hassan Whiteside με την φανέλα των Miami Heat.


Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο χθες έγραψε ιστορία με την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στου Oklahoma City Thunde και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Ο "Greek Freak" πέτυχε το τρίτο του triple double στην καριέρα του κι όλα την φετινή χρονιά και είναι πλέον ο μόνος παίκτης που πετυχαίνει τρία tirple doubles σε μια σεζόν μετά απ΄ τον Alvin Robertson και το μακρινό 1991.
Ο James Harden είναι πλέον γεγονός έχει πάρει φωτιά και δεν σβήνει με τίποτα. Στον χθεσινό αγώνα των Houston Rockets με τους Toronto Raptors πήρε το όπλο και άρχισε να "πυροβολεί" από παντού οδηγώντας την ομάδα του σε ακόμα μια νίκη με σκορ 113-107. Ο "The beard" σταμάτησε στου 40 πόντους με 14 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 43 λεπτά συμμετοχής, έφτασε μέχρι στιγμής τα δέκα παιχνίδια με 40+ πόντους και είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης στην φετινή σεζόν που το πετυχαίνει.
Ο Hassan Whiteside των Miami Heat στην φετινή σεζόν έχει γίνει το φόβητρο των αντιπάλων κάτω απ΄ το καλάθι καθώς είναι πρώτος στις τάπες με 3,9 ανά παιχνίδι . Ο ψηλός των Heat στην χθεσινή αναμέτρηση με τους Philadelphia 76ers εκτός απ΄ το double double που πέτυχε με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, μοίρασε 7 μπλοκ και πλέον είναι έκτος στην λίστα με τους παίκτες που έχουν τα περισσότερα κοψίματα με την φανέλα των Miami Heat με συνολικά 336 τάπες.
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/rockets
Πηγές αναρτήσεων: @BucksPR , @nbastats , @MiamiHEAT και @nbastats
Previous
Next Post »