Τα Milestones ανήκουν στον "Βασιλιά" και το ιστορικό του ρεκόρ και στους ασταμάτητους Spurs

Ο Lebron James συνεχίζει να σκοράρει και να ανεβαίνει στην λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών με τους Spurs να έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα εντός έδρας.


O LeBron James πέτυχε καθιερώνεται όλο και πιο πολύ σαν ένας απ΄ τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών τώρα και με νούμερα, καθώς στον χθεσινό αγώνα των Cleveland Cavaliers απέναντι στους Boston Celtics σκόραρε 28 πόντους, έφτασε τους 26,378 ανέβηκε στην θέση 14 στην αντίστοιχη λίστα ξεπερνώντας τον τεράστιο Tim Duncan με 26,336 και θέλει μόνο 16 πόντους ακόμα για ανεβεί ακόμα μια θέση.
Οι  αγέραστοι San Antonio Spurs παίζουν σαν να είναι 20 χρονών, σαν να ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους και έχουν δίψα για νίκες και δόξα και ότι θέλουν να αποδείξουν πολλά. Τα "Σπιρούνια" φέτος είναι το κάτι άλλο και στα εντός έδρας παιχνίδια δεν παίζονται. Με την νίκη απέναντι στους Sacramento Kings με σκορ 104-94 έφτασαν τις 30 σερί εντός έδρας νίκες και έγινε οι τρίτη μόλις ομάδα στην ιστορία του NBA μαζί με τους Chicago Bulls και Orlando Magic που πέτυχαν αυτό το επίτευγμα.
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/cavaliers photo by David Liam Kyle/NBAE/
Πηγή αναρτήσεων:  @ESPNNBA
Previous
Next Post »