Εμφάνιση της εβδομάδας: O Harden και το τρίτο triple double

Στην εμφάνιση της εβδομάδας του Basketologio βρίσκεται η τρομερή εμφάνιση του James Harden απέναντι στους Portland Trail Blazers.


Και φέτος ο σταρ του Houston είναι μια ομάδα μόνος του, είναι το πρώτο πιστόλι των Rockets στην επίθεση και σχεδόν όλες οι επιθέσεις όπως είναι φυσικό περνάν από τα δικά του χέρια. Έχει ξεκινήσει πολύ ζεστός στο πρωτάθλημα και βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια σε κάθε αγώνα.  Τα στατιστικά του "The Beard" βγάζουν μάτια με 10 double double, 3 triple double μόλις στους πρώτους 13 αγώνες. Όπως είναι λογικό η εμφάνιση της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την παράσταση που έδωσε και το τρίτο φετινό triple double απέναντι στους Portland Trail Blazers.
Στατιστικά σε 13 παιχνίδια μέχρι τώρα: 28,7 πόντους, 12,5 ασίστ, 7,8 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα σε 36,7 λεπτά συμμετοχής.
Ο James Harden έμεινε στο παρκέ για 33 λεπτά και έκανε πράγματα και θαύματα οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη με σκορ 126-109. Σταμάτησε στους 26 πόντους με 7-17 σουτ, 3-8 τρίποντα, 9-11 βολές, μοίρασε 14 ασίστ, μάζεψε 12 ριμπάουντ και έκλεψε 3 φορές τη μπάλα σε μια εκπληκτική βραδιά για τον ίδιο και την ομάδα του. O δαιμονισμένος Harden είναι ο μόνος παίκτης που έχει πάνω από 300 πόντους και 120 ασίστ στα πρώτα 10 παιχνίδια μια; σεζόν.


Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις του James Harden: 


Πηγή βίντεο: Ximo Pierto on Youtube
Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/rockets
Previous
Next Post »