Εμφάνιση της εβδομάδας: O "Mr Triple Double" έχει αγριέψει για τα καλά

Κάποιος να σταματήσει τον Russell Westbrook! H εμφάνιση της εβδομάδας που μας πέρασε ανήκει στον "Mr Triple Double" και την ξέφρενη μέχρι στιγμής πορεία του.


Ο Russell Westbrook δεν αστειεύεται φέτος και αυτό φαίνεται από το πως παίζει μέσα στο γήπεδο, πως μπαίνει σε κάθε φάση, πως σηκώνεται και καρφώνει μπροστά σε κάθε αντίπαλο. Τα νούμερα του την φετινή regular season είναι μυθικά και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό το βιολί,ελπίζοντας να πάει μέχρι το τέλος της χρονιάς. O "Mr Triple Double" έχει τρελά ποσοστά στα στατιστικά καθώς μετά από 19 αγώνες έχει 30,9 πόντους, 11,3 ασίστ, 10,4 ριμπάουντ σε 35,4 λεπτά συμμετοχής. 

Ο Rush πάει προς ολοταχώς για το βραβείο του MVP,  είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που θα ακουμπήσει την μπάλα για την ομάδα των Thunder, σχεδόν όλες οι επιθέσεις θα περάσουν από τον ίδιο, είτε θα εκτελέσει είτε θα δημιουργήσει καταστάσεις σκοραρίσματος για τους συμπαίκτες του.

Είναι  μέχρι στιγμής ο πρώτος στη σεζόν στα triple double με 8, τρία από αυτά είναι συνεχόμενα και τα πέτυχε την εβδομάδα που μας πέρασε με το τελευταίο χθες τα ξημερώματα απέναντι στους New York Knicks. Με το χθεσινό έφτασε τα 45 μέχρι στιγμής στην καριέρα του και είναι έκτος στην λίστα με τα περισσότερα στην ιστορία του NBA μαζί με τον LeBron James. Αν τελειώσει την χρονιά με triple double μ.ο., θα είναι μόλις ο δεύτερος στην ιστορία του NBA που θα το έχει πετύχει μαζί με τον μοναδικό Oscar Robertson των Milwaukee Bucks.

Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/thunder
Πηγές αναρτήσεων: @BleacherReport και @nbastats 
Previous
Next Post »