Η επιστροφή του Kobe

Επέστρεψε ο "Black mamba"στην φετινή preseason.


Έπειτα από εννέα μήνες εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμών και εγχειρίσεων, ο πέντε φορές πρωταθλητής Kobe Bryant επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στα  τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του LA Lakers στη preseason.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Utah, ξεκίνησε βασικός αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ήταν έξω απ΄τα νερά του, παίζοντας μόνο για 12 λεπτά. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο ο Kobe ήταν "κρύος" και είχε τέσσερα συνεχόμενα άστοχα σουτ, βρήκε δίχτυα στη πέμπτη προσπάθεια με τρίποντο από τη γωνία, είχε ακόμα 2-2 βολές 2 φάουλ και συνολικά 5 πόντους στην πρώτη ανεπίσημη ήττα της σεζόν. Η εμφάνιση δεν θύμιζε τον παλιό Kobe αλλά ήταν λογικό, καθώς είχε αρκετό καιρό να ακουμπήσει τη μπάλα.

Δες το πρώτο του εύστοχο σουτ σε ανάρτηση στο twiter:
Πηγή tweet:  @Lakers

 Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι πάλι στους Jazz όπου γνώρισαν την δεύτερη τους ήττα, μπήκε σχετικά πιο άνετος παίζοντας για 21 λεπτά και έβαλε 13 πόντους με 5-9 σουτ, βοηθώντας και τους συμπαίκτες του με 3 ασσίστ, βγάζοντας μια καταπληκτική πάσα απ΄τα παλιά στο Hibbert.

Δες το βίντεο με τα highlights του αγώνα εδώ:

           
Πηγή βίντεο:NBA.com

Στο τρίτο και τέταρτο παιχνίδι απέναντι στο Toronto και στη Maccabi Haifa αντίστοιχα, ο δύο φορές mvp των τελικών 2009/2010 σιγά σιγά βρήκε ρυθμό και ζεσταίνεται για τη προτελευταία του λογικά σεζόν, στο πρώτο απ΄τα δύο τελευταία ματς όπου ηττήθηκαν για τρίτη φορά, είχε 16 πόντους 3 ριμπάουντ και 3 ασσίστ σε 22 λεπτά και στο τελευταίο όπου ήταν και η πρώτη τους νίκη, πέτυχε 21 πόντους σε 18 λεπτά με αρκετά καλή ευστοχία, 6-10 σουτ με 4-6 τρίποντα και 5-5 βολές.
 Μ.Ο. στατιστικών στα τέσσερα παιχνίδια: 18,2 λεπτά, 13,75 πόντους, 48,65% στα σουτ, 45% στα τρίποντα, 92,3% βολές, 1,8 ασσίστ και 1,3 λάθη.

Τα στατιστικά του μέχρι τώρα απέχουν πολύ απ αυτά των προηγούμενων ετών, αλλά δεν παύει να είναι ένας απ΄τους κορυφαίους του αθλήματος παγκοσμίως και ευχόμαστε οι τελευταίες του σεζόν να είναι και οι καλύτερες του.





Previous
Next Post »