Stephen Curry, DeMarcus Cousins και Carmelo Anthony πέτυχαν νέα ρεκόρ

Στα χθεσινά παιχνίδια είδαμε σπουδαία ρεκόρ με τους Curry, Cousins και Anthony να έχουν τα πιο σημαντικά.


Ο Center των Sacramento Kings στο παιχνίδι απέναντι στους Indiana Pacers ήταν ασταμάτητος, δεν είχε αντίπαλο κάτω απ΄ την ρακέτα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μόλις έληξε και το τέταρτο δωδεκάλεπτο όλοι ξέραμε ότι είναι πλέον το παιχνίδι της καριέρας του και αυτό γιατί πέτυχε 48 πόντους που είναι career-high στους πόντους μέχρι τώρα.
O σταρ των Portland Trail Blazers Damian Lillard, ήταν ζεστός απ΄ την θέση του των 7,25 απέναντι στους LA Lakers, καθώς ευστόχησε σε 5 απ΄ τα 8 τρίποντα. Με αυτήν του την εμφάνιση έφτασε τα 719 τρίποντα μέχρι στιγμής και ανέβηκε στην 4 θέση στην ιστορία των Blazers με τους παίκτες που έχουν σκοράρει τα περισσότερα. Πέμπτος είναι πλέον ο Damon Stoudamire με 717 και τρίτος ο Nikolas Batum με 751.
Ο Carmelo Anthony των New York Knicks στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Charlotte Hornets δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την ομάδα του που ηττήθηκε κιόλας με σκορ 84-97 αλλά οι 9 πόντοι που πέτυχε ήταν αρκετοί για να επιτευχθεί ακόμα ένα προσωπικό milestone. O Anthony είναι πλέον στην θέση 30 στην λίστα των καλύτερων σκόρερ όλων των εποχών καθώς έφτασε τους 21,818 συνολικά μέχρι στιγμής και πέρασε τον Gary Payton με 21,813 πόντους.

Πηγές αναρτήσεων: @nbastats@trailblazers και @NBATV 
Previous
Next Post »