Nίκη για Κουφό και Παπ

Νίκες για τις ομάδες των δύο Ελλήνων παικτών στα χθεσινά παιχνίδια στο ΝΒΑ, όχι πολλά απ΄τους Κώστα Κουφό και Κώστα Παπανικολάου.


Στο παιχνίδι Sacramento Kings vs Brooklyn Nets η ομάδα του Κουφoύ βγήκε νικήτρια με σκορ 109-111, με τον Έλληνα center να μην κάνει και πολλά στο παρκέ καθώς το ματς ήταν δύσκολο, οι δύο ομάδες ήταν σε όλη τη διάρκεια κοντά στο σκορ  και στο τέλος κρίθηκε στο κλέψιμο του Rondo με την διαφορά στους δύο πόντους, για αυτό και δεν τον χρησιμοποίησε πολύ. Στον αγώνα ο Κώστας είχε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ : NBA.Greece


Στο παιχνίδι Denver Nuggets vs Houston Rockets η ομάδα του Παπ πήρε νίκη με σκορ 98-107, με τον Έλληνα φόργουορντ να παίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του, έμεινε ελάχιστα στο παρκέ διότι και αυτός ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με τις ομάδες σχεδόν μέχρι το τέλος να είναι κοντά στο σκορ. Ο Κώστας έπαιξε σχεδόν 5 λεπτά χωρίς να μπορέσει να φανεί, έχοντας μόνο ένα ριμπάουντ, 1 λάθος και 1 άστοχο τρίποντο, αλλά είναι πολύ νωρίς για τον Παπανικολάου.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ : NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων στα βίντεο :



Πηγή βίντεο: NBAHighlightsDaily
Previous
Next Post »