The Greek Three

Αντιμέτωποι Παπ και Greek Freak, χαμηλά ξανά ο Κουφός.
 Στα χθεσινά παιχνίδια oι Nuggets έπαιζαν με τους Bucks μέσα στο Denver, με τους δύο απ΄τους τρεις Έλληνες τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκονται μαζί στο παρκέ αλλά ως αντίπαλοι, με τον πρώτο να βγαίνει νικητή. Ο τρίτος Έλληνας, ο Κώστας Κουφός ήταν μέτριος με την ομάδα του Kings να χάνει απ΄τους Pistons μέσα στο Sacramento.


Στον αγώνα μεταξύ Nuggets vs Bucks, όπου κρίθηκε στο σουτ στο τέλος με νικητή το Denver με σκορ 102-103, ο Γιάννης ήταν για ακόμα έναν αγώνα αρκετά καλός δημιουργώντας ωραίες φάσεις όπως το κάρφωμα στην επίθεση, τη τάπα στον Nicola Jokic ο οποίος είχε πάρει πάσα απ' τον Παπ και στα 17 δευτερόλεπτα με ένα δύσκολο σουτ έβαλε μπροστά τους Bucks με 102-101 αλλά δεν μπόρεσε η ομάδα του να πάρει την νίκη. Ο Greek Freak πέτυχε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασσιστ και 2 κοψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Απ΄την μεριά των νικητών ο Παπανικολάου έπαιξε περισσότερο απ΄τον προηγούμενο αγώνα, ο coach τον χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο, έτσι σε 10 λεπτά στο παρκέ έβαλε 3 πόντους με 1-3 τρίποντα, με 3 ριμπάουντ και σιγά σιγά θα ξεδιπλώσει και αυτός το ταλέντο του.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ: NBA.Greece

Στον αγώνα Pistons vs Kings νικητής ήταν το Detroit με σκορ 101-92, o Κώστας έμεινε πολύ χαμηλά στο σκοράρισμα βάζοντας μόνο 4 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασσιστ σε 22 λεπτά συμμετοχής, φαίνεται πως ο Έλληνας center δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του στην καινούργια του ομάδα αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βρει τον καλό του εαυτό.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ; NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων :




Πηγή βίντεο:  NBA Game Recap και NBAHighlightsDaily
Previous
Next Post »