Φοβερή μάχη o αγώνας Detroit Pistons vs Chicago Bulls

Αγώνας για δυνατό στομάχι και γερά νεύρα εξελίχθηκε ο χθεσινός ανάμεσα στους Detroit Pistons και Chicago Bulls.


Όλοι μας σίγουρα περιμέναμε να δούμε ένα ντέρμπι, ένα δυνατό ματς μεταξύ δύο σκληρών ομάδων, ήμασταν σίγουροι ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στον πόντο, ότι ο πιο αποφασισμένος θα πάρει την νίκη αλλά κανένας μας δεν περίμενε να δει τέτοια μάχη, να φτάσει ο αγώνας στις τέσσερις παρατάσεις και το σκορ στο 147-144.

 Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 105-105 με τον Rose να χάνει το buzzet beater. Η πρώτη παράταση τελείωσε 116-116 με τους Pistons και τον Jackson να χάνουν την ευκαιρία για την νίκη. Εκεί που φαινόταν ότι θα πάρουν την νίκη οι Bulls, βάζει τρίποντο ο Pope στα 38'' πριν την λήξη και έτσι η τρίτη τελείωσε με σκορ 123-123. Στην τέταρτη παράταση τελικά και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού και ένα άστοχο τρίποντο του Butler, οι Pistons βγήκαν νικητές από έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.


Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος χαμογέλασαν παίρνοντας με νύχια και με δόντια την νίκη μέσα στο Chicago. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν ο Andre Drummond με 33 πόντους, 21 ριμπάουντ, ακολούθησε ο Reggie Jackson με 31 πόντους, 13 ασσιστ. Με συνολικά έξι παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Απ΄ τους ηττημένους που πάλεψαν μέχρι το τέλος, καλύτεροι του αγώνα ήταν ο Jimmy Butler με 43 πόντους,8 ριμπάουντ, δεύτερος ήταν ο Derrick Rose με 34 πόντους, 8 ασσιστ και τρίτος ο Pau Gasol με 30 πόντους και 15 ριμπάουντ, σημαντική προσθήκη ήταν και οι 14 πόντοι και 12 ριμπάουντ απ΄ τον Taj Gibson.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες τις φάσεις και τα κρύα σουτ των παρατάσεων: 


Πηγή βίντεο: Ximo Pierto 2
Previous
Next Post »