Η χθεσινή βραδιά ανήκει στους "The Greek Three"

Η χθεσινή βραδιά είχε πάλι έντονο Ελληνικό στοιχείο με τους τρεις Έλληνες να αγωνίζονται και να φεύγουν νικητές απ΄το παρκέ.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε ξανά στο υψηλό σκοράρισμα και πάνω από το +20. Ο Greek Freak είχε σχεδόν τέλεια ευστοχία στα σουτ με 11-13, πετυχαίνοντας 22 πόντους στην εύκολη νίκη των Bucks επί των απογοητευτικών φέτος Philadelphia 76ers. Την στατιστική του την συμπλήρωσε με 5 ριμπάουντ, 6 ασσιστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής στην επικράτηση του Milwaukee απέναντι στην Philadelphia με σκορ 113-100.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

O Κώστας Παπανικολάου ξεκίνησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος βασικός σε αγώνα, πραγματοποιώντας ακόμα καλύτερη εμφάνιση απ την προηγούμενη. Πέτυχε 9 πόντους με 3-6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασσιστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής στην νίκη των Denver Nuggets επί των Phoenix Suns με σκορ 104-96. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο χρόνος που παίζει στο παρκέ έχει αυξηθεί στα 15,22 λεπτά ανά αγώνα. Ο Παπ όσο θα παίζει τόσο θα βοηθάει και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:NBA.Greece

O Τρίτος της παρέας Κώστας Κουφός είχε χαμηλή απόδοση στην νίκη της ομάδας των Sacramento Kings επί των Indianna Pacers με σκορ 108-106. Πέτυχε μόνο 4 πόντους με 2-5 σουτ και ήταν φτωχός και στα ριμπάουντ με 3 ριμπάουντ σε 19 λεπτά σε μια όχι και τόσο καλή βραδιά για τον Έλληνα center.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων: 



Πηγή βίντεο: Motion Station και XimoPierto2
Previous
Next Post »