Καλές εμφανίσεις των Ελλήνων NBAers στις ήττες των ομάδων τους

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Κουφός έκαναν ότι μπορούσαν τα ξημερώματα για να βοηθήσουν τις ομάδες τους αλλά ηττήθηκαν από Washington Wizards και New Orlean Pelicans αντίστοιχα.

Ο Greak Freak στο παιχνίδι των Bucks με τους Wizards ήταν βασικός, έπιασε υψηλή απόδοση και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πέτυχε double double το οποίο είναι το πέμπτο για φέτος. Έπαιξε για 41 λεπτά και επιθετικά ήταν ζεστός καθώς σκόραρε 19 πόντους με 6-11 σουτ, 7-9 βολές, μοίρασε  και 6 ασσιστ. 

Στην άμυνα ήταν αρκετά καλός με εξαίρεση τα 6 φάουλ στα οποία υπέπεσε, είχε 11 ριμπάουντ με τα 10 να είναι αμυντικά, συμπλήρωσε τη στατιστική με 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, δεν έφτασαν όμως όλα αυτά καθώς συνολικά η ομάδα δεν έπαιξε ουσιαστικά και ηττήθηκαν με σκορ 101-106.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Ο Κώστας Κουφός απέναντι στους Pelicans ήθελε ακόμα ένα πόντο για να πετύχει και αυτός double double, δεν το κατάφερε αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ήταν μια αρκετά καλή εμφάνιση για τον Έλληνα center. Έμεινε στο παρκέ μόλις 19 λεπτά αλλά πρόλαβε να σκοράρει 9 πόντους με 4-6 σουτ, 1-2 βολές,στις μάχες στον αέρα ήταν δυνατός καθώς κατέβασε 10 "σκουπίδια" 5 αμυντικά και 5 επιθετικά και βοήθησε τους συμπαίκτες του με 2 ασσιστ στην ήττα  όμως της ομάδας του με σκορ 109-97.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων: 




Πηγή βίντεο; Ximo Pierto
Previous
Next Post »