Τα Milestones της ημέρας: O LeBron James γράφει ιστορία, οι Westbrook, Durant και Anthony Towns σπάνε τα ρεκόρ φέτος

Πολλά και ξεχωριστά ρεκόρ είδαμε να σπάνε χθες και τα κοντέρ των φετινών στατιστικών να σπάνε.


O LeBron James ξανά έβαλε το "στέμμα" του χθες, ήταν πραγματικός βασιλιάς για άλλη μια φορά για τους Clevelans Cavaliers γιατί με τους 20 πόντους που πέτυχε απέναντι στους Detroit Pistons όχι μόνο οδήγησε την ομάδα του στη νίκη αλλά έγινε ο νεότερος παίκτης και δέκατος έβδομος στην ιστορία του NBA που έφτασε τους 26,000 πόντους. Ο "Βασιλιάς" πέτυχε ακόμα ένα ρεκόρ καθώς ανέβηκε στην θέση 20 με τις περισσότερες ασσιστ (6,582) όλων των εποχών αφήνοντας πίσω τον Derek Harper(6,577).
Ο Kevin Durant σκοράρει ασταμάτητα και φέτος και στα ριμπάουντ είναι άπαικτος, αυτό έκανε το και χθες καθώς με τους 33 πόντους και 12 ριμπάουντ απέναντι στους Houston Rockets έφτασε το όγδοο παιχνίδι που αυτή τη σεζόν που έχει 30+ πόντους και 10+ ριμπάουντ μέχρι στιγμής.
O Russel Westrbrook είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση φέτος όπως έχουμε αναφέρει, το απέδειξε και χθες στο παιχνίδι με τους Houston Rockets καθώς τα στατιστικά του ήταν για άλλη μια φορά τρομερά, 26 πόντους, 14 ασσιστ, 10 ριμπάουντ. Αυτό ήταν το έκτο triple double για τον Russel μέχρι στιγμής για φέτος.
To νούμερο ένα του draft του 2015 Karl Anthony Towns δικαιώνει την επιλογή των Minnesota Timberwolves που τον επέλεξαν καθώς απ΄ τη πρώτη του κιόλας χρονιά δείχνει ότι θα είναι το επόμενο αστέρι των λύκων. O Karl είναι 20 ετών και 75 ημερών και είναι ο νεώτερος παίκτης μετά τον Kevin Durant το 2008, που είχε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι, με τους 32 του χθεσινούς πόντους να είναι και το νέο του career high στους πόντους.
Πηγές αναρτήσεων: @cavs , @ESPNStatsInfo και @nbastats 
Previous
Next Post »