Τα milestones και ρεκόρ απ΄ την χθεσινή βραδιά

Στα χθεσινά παιχνίδια είδαμε κάποιους παίκτες να συνεχίζουν τα ρεκόρ τους στις στατιστικές και κάποιους άλλους να πετυχαίνουν career-high στο πόντους.


O σταρ των Oklahoma City Thunder Kevin Durants συνεχίζει ένα καταπληκτικό προσωπικό σερί, καθώς με 30 πόντους που πέτυχε χθες απέναντι στους Denver Nuggets έφτασε τα 28 συνεχόμενα παιχνίδια σκοράροντας από 20 και πάνω πόντους και το 20 συνεχόμενο παιχνίδι που το κάνει απέναντι στους Nuggets.
Ο βελτιωμένος φέτος center των Miami Heat Hassan Whiteside με τους 23 πόντους και τα 18 ριμπάουντ που είχε απέναντι στους Milwaukee Bucks, πέτυχε σε 5 συνεχόμενο παιχνίδι double-double κάτι που έχει κάνει με την φανέλα των Heat μόνο ο LeBron James.
 O Carl Anthony Towns των Minnesota Timberwolves  συνεχίζει την καταπληκτική του rookie season στο NBA καθώς στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους New Orleans Pelicans πέτυχε 20 πόντους και 13 ριμπάουντ και έφτασε τα 20 συνολικά double double μέχρι στιγμής για φέτος.
Ο Devin Booker o rookie φόργουορντ των Phoenix Suns απέναντι στους Indiana Pacers με τους 32 πόντους που σκόραρε πέτυχε career-high στους πόντους και έγινε ο πρώτος rookie με την φανέλα των Suns που πέτυχε τα περισσότερα τρίποντα (6) σε ένα παιχνίδι. 


Πηγές αναρτήσεων: @ESPNNBA  και @Suns 
Previous
Next Post »