Νέα σημαντικά ρεκόρ είχαμε και χθες, διαβάστε ποίοι παίκτες τα πέτυχαν

Kevin Durant, Carmello Anthony, Stephen Curry και Kawhi Leonard είναι οι παίκτες που έχουν πετύχει σημαντικά και ενδιαφέροντα ρεκόρ τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε όλο το NBA.


Ο Kevin Durant βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια των Oklahoma City Thunder και αυτό φαίνεται στα νούμερα που έχει σε κάθε παιχνίδι. Ο σταρ των Thunder στα τελευταία 30 παιχνίδια σκοράρει από 20 πόντους και πάνω με συνολικά 781 και συνεχίζει αυτή τη ξέφρενη  ακάθεκτη πορεία.
O ασταμάτητος και φέτος Stephen Curry των Golden State Warriors στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Indiana Pacers πέτυχε το έβδομο triple double στην καριέρα του και διανύει την τέταρτη σεζόν με τουλάχιστον 200 τρίποντα το οποίο είναι το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του NBA, με τα περισσότερα να τα έχει ο Ray Allen (5).
O Carmello Anthony πέτυχε κάτι ιδιαίτερο στην ιστορία των New York Knicks. Έγινε ο πρώτος παίκτης και φοράει την φανέλα των Knicks που θα συμμετάσχει σε πέντε συνεχόμενα all-star game μετά από τις δέκα συνεχόμενες συμμετοχές του Patrick Ewing από 1988 μέχρι το 1997.
To ανερχόμενο αστέρι των San Antonio Spurs ο Kawhi Leonard μπήκε σε μια πολύ μικρή λίστα παικτών καθώς έγινε ο τρίτος παίκτης  στην ιστορία του NBA μετά τον Michael Jordan και Hakeem Olajuwon που βγήκε αμυντικός της χρονιάς, MVP τελικών και που θα παίξει σε all-star game.

Πηγές αναρτήσεων: @NBA , @gswstats , @BleacherReport και @nbastats
Previous
Next Post »