Οι Harrison Barnes, Tristan Thompson και οι Big Three των Cavs στα milestones της ημέρας

Στα χθεσινά παιχνίδια είδαμε καταπληκτικές ομαδικές και ατομικές εμφανίσεις, με τις καλύτερες απ΄ αυτές του Barnes των Warriors, του Thompson των Cavaliers και των Big Three επίσης από την ομάδα του Cleveland.


Οι τρεις αστέρες των Cleveland Cavaliers, LeBron James, Kevin Love και Kyrie Irving πλέον είναι υγιείς και παίζουν μαζί στο παρκέ. Ακόμα βέβαια δεν έχουν βρει τα πατήματα τους και θέλουν χρόνο και δουλεία για να γίνουν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια όμως είναι σε φόρμα και παίζουν σαν τους Big Three που ξέρουμε, στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τους San Antonio Spurs, πέτυχαν για πρώτη φορά φέτος 20+ πόντους (29 ο LeBron και από 21 οι Love, Irving) την ίδια μέρα και οι τρεις και η δεύτερη συνεχόμενη φορά με έναν παίκτη στους 20 πόντους και οι άλλοι δύο πάνω από 20.

O Tristan Thompson των Cleveland Cavaliers συμπληρώνει ικανοποιητικά  την τριάδα της ομάδας (Love,James,Irving)  και βοηθάει και αυτός αρκετά τους Cavs. Στον χθεσινό αγώνα όμως πέτυχε προσωπικό ρεκόρ, καθώς με τα 7 ριμπάουντ που κατέβασε έφτασε τα 3,000 ριμπάουντ μέχρι στιγμής και ανέβηκε στην θέση 10 με τους παίκτες στην ιστορία του Cleveland με τα περισσότερα.

O Harrison Barnes των Golden State Warriors, ο οποίος πλέον εξελίσσεται σε αστέρι και είναι χρήσιμος για την ομάδα, εκτός απ΄ τη νίκη που χάρισε στην ομάδα του εναντίον των Philadelphia 76ers, πέτυχε και το δεύτερο buzzer beater στην καριέρα του μέχρι στιγμής. Το πρώτο ήταν απέναντι στους Phoenix Suns στις 4/12/2015.

Πηγές αναρτήσεων:  @ESPNNBA , @cavs , @nbastats και @gswstats
Previous
Next Post »