Διαστημικός Curry

Η καλύτερη εμφάνιση της εβδομάδας για το Basketologio δεν θα μπορούσε να είναι άλλη απ'αύτην του περσινού mvp Stephen Curry. O guard των Warriors δεν κρατήθηκε και έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς που μόλις έχει ξεκινήσει, πετυχαίνοντας 53 πόντους σε 35 λεπτά για να δώσει τη νίκη με 134-120 απέναντι στους Pelicans, κάνοντας μέσα στο παρκέ πράγματα που μόνο λίγοι μπορούν να κάνουν και μας έβγαλε τα μάτια.


Στα τρία παιχνίδια φέτος έχει μ.ο.: 39,3 πόντους, 7,3 ασσιστ, 5,7 ριμπάουντ, 2,3 κλεψίματα, 48,6% ευστοχία στα τρίποντα σε 35,6 λεπτά ανα παιχνίδι. 

Δεν πέρασε καιρός απ΄τη 40αρα που έριξε στην έναρξη της σεζόν (27/10) με αντίπαλο πάλι τους Pelicans, λίγες μέρες μετά ο Curry πραγματοποίησε μια εμφάνιση που θα την θυμόμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στο τρίτο παιχνίδι των Warriors για φέτος ο guard του Golden State έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ, βάζοντας σε μία περίοδο και συγκεκριμένα στη τρίτη, 28  πόντους με 5-7 τρίποντα ενώ όλη η αντίπαλη ομάδα πέτυχε συνολικά 26, 

Ο Stephen Curry τέλειωσε τον αγώνα με εκπληκτικά νούμερα και τερμάτισε στους 53 πόντους με 17-27 σουτ 63% ευστοχία, 8-14 τρίποντα 57,1% ευστοχία, 11-11 βολές 100% επιτυχία, 9 ασσιστ, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα με 2 μόλις λάθη. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι των Warriors και του Curry για να δούμε τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο παίκτης ακόμα.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ: NBA.com
Πηγή tweet:@warriors

Πηγή tweet:@nbastats


Δείτε την συνέντευξη του Stephen Curry μετα τον αγώνα εδώ:

Πηγή βίντεο:Sports Highlights

Δείτε τις καλύτερες φάσεις απ τον αγώνα εδώ:


Πηγή βίντεο:NBA.com
Previous
Next Post »