Προσωπικά και ομαδικά ρεκόρ στα milestones της ημέρας 14/1

Στους Chicago Bulls ο Jimmy Butler συνεχίζει να γράφει ιστορία, οι Golden State Warriors και οι San Antonio Spurs πέτυχαν  κάτι που το έχουν κάνει ελάχιστες ομάδες.


Ο Jimmy Butler πέτυχε career-high score με τους 53 πόντους απέναντι στους Philadelphia 76ers συνεχίζοντας την καταπληκτική φετινή του χρονιά. Ακόμα έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του δίπλα σε αυτό του Michael Jordan καθώς είναι ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Chicago Bulls που σκοράρει 53+ σε έναν αγώνα.
Οι Golden State Warriors με την τελευταία τους νίκη τα ξημερώματα απέναντι στους LA Lakers ισοφάρισαν το ρεκόρ του καλύτερου ξεκινήματος στα πρώτα 40 παιχνίδια και έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία του NBA που ξεκινάει με 37-3, αυτό το ρεκόρ έχει να γίνει από την θρυλική ομάδα των Chicago Bulls την σεζόν 1995-1996.

Οι San Antonio Spurs και αυτοί με την σειρά τους τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί νικών εντός έδρας. Με την νίκη τους απέναντι στους Cleveland Cavaliers έφτασαν τις 32 συνεχόμενες νίκες στην έδρας τους από την περσινή χρονιά και ισοφάρισαν το όγδοο καλύτερο σερί στην ιστορία του NBA. 

Πηγές αναρτήσεων: @chicagobulls , @gswstats , @ESPNStatsInfo και @spurs
Previous
Next Post »