Ryan Anderson, Toronto Raptors και New York Knicks στα χθεσινά Milestones

Ο Ryan Anderson έπιασε το προσωπικό του "ταβάνι" στους πόντους χθες, οι Toronto Raptors συνεχίζουν την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους και οι New York Knicks δεν αστειεύονται κάτω απ΄ το καλάθι.


Ο Ryan Anderson των New Orleans Pelicans στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Sacramento βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα πέτυχε 36 πόντους και ισοφάρισε το υψηλότερο σκορ στην καριέρα του. Τα στατιστικά του ήταν 13-25 σουτ με 52%,  5-11 τρίποντα με 45,5%, 5-6 βολές, 9 ριμπάουντ και 4 ασσιστ σε 40 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη με σκορ 105-114.
Οι Toronto Raptors διανύουν την καλύτερη περίοδο όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά όλης της ιστορίας τους, καθώς με την χθεσινή νίκη τους επί των New York Knicks (103-93) πέτυχαν την δέκατη συνεχόμενη νίκη τους και αυτό το σερί είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία των Raptors. 

Υπεύθυνοι για αυτό το εκπληκτικό σερί είναι κυρίως το δίδυμο Kyle Lowry-DeMar DeRozan οι οποίοι στο χθεσινό παιχνίδι συνολικά σκόραραν 52 πόντους και στα δέκα παιχνίδια έχουν βάλει τους 463 πόντους απ΄ τους 1,051 που έχει πετύχει η ομάδα με τους υπόλοιπους παίκτες να έχουν όλοι μαζί 588.
Οι New York Knicks είναι πολύ δυνατή στην άμυνα κάτω απ΄ το καλάθι και το προστατεύουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στο NBA καθώς είναι η πρώτη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής φέτος που δέχεται τα λιγότερα εύστοχα σουτ κάτω απ΄ το καλάθι με ποσοστό 47,2%. Εντυπωσιακό στοιχείο της στατιστικής που δείχνει ότι οι Kincks σιγά σιγά βρίσκουν τον στυλ παιχνιδιού και ανεβαίνουν σταδιακά.

Πηγές αναρτήσεων: @NBA και @nbastats 
Previous
Next Post »