Στο σημερινό top 5 έγινε.... του κοψίματος

Το ΝΒΑ δεν είναι μόνο καρφώματα και alley oop, ιδιαίτερη θέση στο θέαμα έχουν και τα εντυπωσιακά κοψίματα στα ίσα και οι τάπες πάνω από την ρακέτα. Αυτό έγινε και χθες, τα φώτα έσβηναν όλο το βράδυ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.



5.  O Terrence Jones των Houston Rockets, βρίσκεται ξαφνικά μπροστά στον ανυποψίαστο Greg Monroe των Milwaukee Bucks και του σβήνει τα φώτα. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
4. O Josh Smith  γύρισε στο Houston Rockets και με το καλημέρα μοίρασε 3 τάπες με την μια απ΄ αυτές πάνω στον John Henson των Milwaukee Bucks.
3. Συνεχίζουμε με τα κοψίματα και στο νούμερο 3 βλέπουμε το stop στα ίσα του Rudy Gobert των Utah Jazz στον  Willie Reed των Brooklyn Nets.
2. Λίγο πριν την κορυφή κάνουμε διάλειμμα από τις τάπες με την συνεργασία του γνωστού διδύμου των LA Clippers. απολαύστε το εντυπωσιακό alley oop κάρφωμα με τον Chris Paul να πασάρει και τον DeAndre Jordan να απογειώνεται. 
1. Στο νούμερο ένα είναι η τρομερή τάπα του Russel Westbrook των Oklahoma City Thunder στον J.J Barea των Dallas Mavericks.

Πηγές αναρτήσεων: @HoustonRockets , @BR_NBA , @LAClippers και @BleacherReport 
Πηγή φωτογραφίας: bballbreakdown.com
Previous
Next Post »