Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο εν δράσει

Ο Θανάσης και ο Γιάννης έπαιζαν χθες, με τον πρώτο να βάζει τους πρώτους του πόντους και τον δεύτερο να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε και καλό βράδυ, ήταν ασταμάτητος στο χθεσινό παιχνίδι των Milwaukee Bucks με τους Miami Heat αν και η ομάδα του τελικά έχασε με σκορ 107-103, ο Greek Freak έφτασε στους 28 πόντους που είναι και το τέταρτο μεγαλύτερο seasosn-high. Γιάννης εκτός από το σκοράρισμα είχε και 4 ριμπάουντ, 6 ασσιστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 46 λεπτά συμμετοχής.

 O Έλληνας φόργουορντ πέρα απ΄ τα γεμάτα στατιστικά του, έβγαλε και αρκετές φανταστικές φάσεις, μια με κλέψιμο και ανάποδο κάρφωμα στην αντεπίθεση και μια άλλη καρφώνοντας με μίσος στο πρόσωπο του Chris Bosh 59 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού ισοφαρίζοντας το παιχνίδι 

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece


Ο Θανάσης Αντετοκούμπο αμέσως μετά την υπογραφή του στους New York Knicks έπαιξε στο χθεσινό αγώνα απέναντι στους Phoenix Suns στα τελευταία 2 λεπτά του παιχνίδιού,πευταίχοντας τους πρώτους πόντους του. Ο αδελφός του Γιάννης μίλησε σε συνέντευξη για τον πρώτο αγώνα του Θανάση και για τους πρώτους πόντους που είχε βάλει και εκείνος στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ομάδα δείτε την συνέντευξη του Γιάννη εδώ www.nba.com/bucks .

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις δύο απίστευτες ενέργειες του Γιάννη, το πρώτο καλάθι του Θανάση και τις καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων: 





Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/bucks
Πηγές αναρτήσεων: @nyknicks
Πηγές βίντεο: BleacherReport on Vines , Ximo Pierto και FunkyAxel1111
Previous
Next Post »