Τα Milestones και τα ρεκορ απο τα χθεσινα παιχνιδια

Στα χθεσινά παιχνίδια είδαμε career-high score από δύο παίκτες, ο Dwight Howard πέτυχε κάτι μοναδικό και o LeBron James είχε αρνητικά ρεκόρ και άλλα πολλά από τις χθεσινές μάχες στο NBA.


O Kemba Walker των Charlotte Hornets απέναντι στους Utah Jazz έπαιξε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του μέχρι στιγμής, καθώς πέτυχε career-high score με τους 52 πόντους που σκόραρε και πλέον είναι το καλύτερο ρεκόρ πόντων των Hornets μετά τους 48 του Glen Rice το 1997, ακόμα είναι η τρίτη φετινή καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα μετά των Jimmy Butler, Stephen Curry και James Harden.
 Ο J.J. Reddick των LA Clippers στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους Houston Rockets πήρε φωτιά  και βομβάρδιζε το αντίπαλο καλάθι από παντού. Ο γκάρντ των Clippers τελείωσε τον αγώνα με 11-19 σουτ, 9-12 τρίποντα και 9-9 βολές σταματώντας στους 40 πόντους, κάνοντας career-high score μέχρι στιγμής. Με τα 9 εύστοχα τρίποντα ισοφάρισε και το ρεκόρ της ομάδας του Caron Butler.
O Dwight Howard των Houston Rockets απέναντι στους LA Clippers είχε τρομερά στατιστικά καθώς σκόραρε 36 πόντους μάζεψε 26 ριμπάουντ και με αυτή του την απόδοση πέτυχε δύο τρομερά ρεκόρ. Στο πρώτο είναι ο μόνος παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια(45) που έχει τουλάχιστον 20 πόντους και 20 ριμπάουντ σε κάθε αγώνα τα τελευταία 30 χρόνια. Στο άλλο επίτευγμα είναι ο μόνο παίκτης των Houston Rockets που έχει 34+ πόντους και 25+ ριμπάουντ, μετά τον Hakeem Olajuwon που είχε 37 πόντους, 25 ριμπάουντ στις 27/2/90 απέναντι στους Detroit Pistons.
  Για το Lebron James θα περιμέναμε να γράψουμε κάποιο θετικό ρεκόρ που έχει σπάσει, αλλά στο χθεσινό παιχνίδι των Cleveland Cavaliers απέναντι στους Golden State Warriors είχε αρνητικά ρεκόρ. Το πρώτο είναι ότι πότε ξανά δεν έχει πάρει αρνητική απόδοση -34 σε ένα παιχνίδι. Δεύτερον η ήττα απ΄ τους Warriors με σκορ 132-98 είναι η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του "Βασιλιά" Και τέλος ο LeBron δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά σε παιχνίδι να χάνει με διαφορά 43 πόντους.
Άλλα Milestones: 
Ο Stephen Curry ξεπέρασε τα 800 κλεψίματα στην καριέρα του.
O Dirk Nowitzki ξεπέρασε τα 1,00 κλεψίματα στην καριέρα του.
Ο Chris Paul ξεπέρασε τα 800 τρίποντα στην καριέρα του και με 1,716 κλεψίματα είναι πλέον στην θέση 20 μαζί με τον Ron Harper στην λίστα με τα περισσότερα στην ιστορία του NBA.

Πηγές αναρτήσεων: @hornets@ESPNNBA , @SportsCenter , @HoustonRockets και @1340AMFOXSports
Previous
Next Post »