Tα Milestones της ημέρας 11/1

Derrick Rose, Joe Johnson, Boris Diaw, Brook Lopez και Chris Bosh οι παίκτες που σημείωσαν κάποια απ΄ τα σημαντικότερα milestones της χθεσινής βραδιάς.


Ο Derrick Rose των Bulls είναι υγιείς πλέον και βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό του καλό εαυτό. Όσο προσπαθεί να σταθεί ξανά στα ταλαιπωρημένα πόδια του πέτυχε ένα ρεκόρ χθες απέναντι στους Washington Wizards. Με τους 23 πόντους που σκόραρε, ξεπέρασε τον Ben Gordon και ανέβηκε στην θέση 10 με τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία των Chicago Bulls. Έχει μέχρι στιγμής 7,383 πόντους.
O Brook Lopez των Brooklyn Nets με τα δύο κοψίματα του στον αγώνα με αντίπαλο τους San Antonio Spurs έφτασε τα 801 μπλοκ στην καριέρα του και έγινε μόλις ο δεύτερο παίκτης στην ιστορία των Nets που πετυχαίνει 800+ μπλοκ μετά απ΄ τον George Johnson με 863.

Ο Chris Bosh των Miami Heat με τα 12 ριμπάουντ που κατέβασε απέναντι στους Golden State Warriors έφτασε τα 7,505 μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
Ο Joe Johnson των Brooklyn Nets με το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους San Anontio Spurs έφτασε τα 1,110 στην καριέρα του μέχρι στιγμής.


Ο Boris Diaw των San Antonio Spus με τις 2 βολές που ευστόχησε ενάντια στους Brooklyn Nets έφτασε τις 1,001 στην καριέρα του και συνεχίζει.

Πηγές αναρτήσεων: @chicagobulls , @MiamiHEAT και @BrooklynNets 
Previous
Next Post »