Το παιχνίδι της ζωής του έκανε τα ξημερώματα ο Jimmy Butler

Σε δύσκολη νίκη οδήγησε ο Butler τους Chicago Bulls στην έδρα των Philadelphia 76ers με μια μυθική εμφάνιση και ξανάγραψε το όνομα του δίπλα στον Michael Jordan.

 

Ο σταρ των Bulls σκόραρε κατά συρροή ενάντια στους 76ers πετυχαίνοντας 3 ρεκόρ και το 4 του double-double για φέτος. Πέτυχε career-high score με 53 πόντους, έγινε ο τρίτος παίκτης που φοράει την φανέλα των Ταύρων και σκοράρει 53+ πόντους και κατάφερε κάτι που έχει να γίνει απ΄ το 1993 και τον Michael Jordan, κατάφερε να έχει 50+ πόντους 5+ ριμπάουντ και 5+ ασσιστ σε έναν αγώνα.
Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, τον οποίο είχε ο Jimmy που κράτησε την ομάδα του ζωντανή καθώς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω και με μεγάλη διαφορά. Ο νικητής κρίθηκε στην παράσταση και το ταμπλό έγραψε στο Chicago Bulls 115- Philadelphia 76ers 111.

Ο Jimmy Butler σκόραρε  53 πόντους με 15-30 και 50% ευστοχία στα σουτ, 2-4 τρίποντα, 21-25 βολές, κατέβασε 10 "σκουπίδια", μοίρασε 6 ασσιστ και έκλεψε 3 φορές τη μπάλα σε 49 λεπτά συμμετοχής σε ένα παιχνίδι που γράφτηκε και αυτό στην ιστορία του NBA και των Chicago Bulls.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις απ΄ την μυθική εμφάνιση του Butler: 

Πηγές φωτογραφιών: @chicagobulls και nba
Πηγή ανάρτησης: @BR_NBA
Previous
Next Post »