To σπάνιο trash talking του Michael Jordan με τον Kobe Bryant

Με αφορμή το νέο All Star Game που θα γίνει σε λίγες μέρες στο Toronto και την ανάρτηση  του NBA στο Τwitter με αποσπάσματα απ΄ την "αναμέτρηση" του Michael Jordan και του Kobe Bryant στο All Star Game του 2003, ας θυμηθούμε εκείνες τις μοναδικές φάσεις.



Και οι δύο παίκτες έχουν γράψει ιστορία στο NBA και στο παγκόσμιο μπάσκετ, τα ονόματα τους τα ξέρουν και αυτοί που δεν ξέρουν τίποτα απ΄ το μπάσκετ, σαν και αυτούς δεν θα ξανά βγούν άλλοι παίκτες, Κάθε χρόνο τους συγκρίνουν μεταξύ τους για το ποίος είναι καλύτερος απ΄ τον άλλον. 
Michael Jordan και Kobe Bryant, τελειομανείς, εργατικοί, εγωιστές, ταλαντούχοι αλλά πάνω απ΄ όλα πεισματάρηδες και ήθελαν πάντα να βγαίνουν νικητές ακόμα και σε παιχνίδι All Star Game, όπως σε εκείνο του 2003 στην Ατλάντα, εκείνη την χρονιά ο Jordan ήταν στο τέλος της καριέρας του με την φανέλα των Washington Wizards και ο Bryant στην κορυφή της δικής του με τους LA Lakers. 
Τα στατιστικά των δύο σε εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι:

West 145 - East 135

Michael Jordan (East): 20 πόντους με 9-27 σουτ, 5 ριμπάουντ, 2 ασσιστ, 2 κλεψίματα, σε 36 λεπτά.
Kobe Bryant (West): 22 πόντους με 8-17 σουτ, 5 ριμπάουντ, 6 ασσιστ, 3 κλεψίματα σε 36 λεπτά.

Ένα πολύ μικρό βίντεο που δείχνει το ελάχιστο απ΄ τους δύο παίκτες θρύλους και το μεγαλείο τους κι το ιδιαίτερο trash talking μεταξύ του. Δείτε τα για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουμε εμείς οι καινούργιοι. 


Πηγή ανάρτησης: @NBAAllStar
Πηγή βίντεο: NBA on Youtube
Previous
Next Post »