Milestones: Οι Stephen Curry και Warriors τρελαίνουν τα κοντέρ

Μοναδικές επιδόσεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα στο NBA, με τις καλύτερες να είναι απ΄ τον ασταμάτητο Steph και τους οδοστρωτήρες Golden-State-Warriors.


Ο περσινός MVP Stephen Curry οδεύει ολοταχώς για να στεφθεί για δεύτερη φορά MVP, καθώς με τέτοιες εμφανίσεις και νούμερα σε κάθε παιχνίδι έχει βάλει γερή υποψηφιότητα για το βραβείο και φέτος. Στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Orlando Magic ήταν τρομερός, σκόραρε 51 πόντους απ΄ τους 130 της ομάδας σε μια ακόμα νίκη τον "Πολεμιστών" και έγινε ο πρώτος παίκτης των Warriors που έχει σε τρία παιχνίδια σε μια σεζόν 50+ πόντους μετά απ΄ τον Rick Barry και το μακρινό 1973-1974. 

Ο Steph χθες είχε 10 εύστοχα τρίποντα στις 15 προσπάθειες και έφτασε τα 128 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο παίρνοντας την πρωτιά απ΄ τον Kyle Korver και τα 127 παιχνίδια. Ακόμα δύο ρεκόρ που έσπασε είναι ότι έγινε ο μόνος παίκτης που έχει 50 πόντους με μια ή καμία ελεύθερη βολή και πέρασε τον J.R.Smith με τα περισσότερα 10+ τρίποντα σε μια σεζόν στην ιστορία του NBA, ο Steph έχει 4 και ο Smith 3.



Οι Golden State Warriors είναι ασταμάτητοι φέτος, είναι λίγο πριν καταρρίψουν το ρεκόρ 72 νίκες και 10 ήττες των ιστορικών Chicago Bulls του 1995-1996. Μέχρι να γίνει αυτό όμως κερδίζουν όποια ομάδα βρεθεί μπροστά τους και κάθε παιχνίδι είναι πάρτι για αυτούς με την παρέα του Stephen Curry να κάνει ότι θέλει στο παρκέ καταρρίπτοντας  ότι ρεκόρ δεν έχουν σπάσει ακόμα. 

Με την νίκη απέναντι στους Orlando Magic με σκορ 130-114, πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας, Έχουν ρεκόρ νικών 52-5 μέχρι στιγμής το οποίο είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του NBA σε 57 παιχνίδια και με τις 35 ασσιστ συνολικά έφτασαν τα 30 παιχνίδια έχοντας 30+ ασσιστ κάτι που είχε να γίνει απ΄ το 1994-1995 και απ΄ τους Orlando Magic.


Πηγή φωτογραφίας: nba.com/warriors photo by Fernando Medina/NBAE
Πηγές αναρτήσεων: @NBA , @warriors , @gswstats και @ESPNStatsInfo

Previous
Next Post »