Στα Milestones της ημέρας: Vince Carter, LeBron James και Stephen Curry

Για άλλη μια φορά κάποιοι παίκτες μας εξέπληξαν με τις εμφανίσεις τους στο παρκέ. Τρεις απ΄ αυτούς πέτυχαν σημαντικά milestones για την καριέρα τους και αυτοί είναι οι Vince Carter, LeBron James και Stephen Curry.


Ο γερόλυκος Vince Carter στα 39 χρόνια μπορεί και παίζει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο με την φανέλα των Memphis Grizzlies. Ο "Vincanity" ήταν αναμενόμενο μετά απ΄ τόσα χρόνια να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών αλλά και στους εν ενεργεία παίκτες. Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους LA Lakers και τον Kobe Bryant, σκόραρε 9 πόντους έφτασε τους 23,759 συνολικά μέχρι στιγμής, έφτασε στην θέση 24 όλων των εποχών ξεπερνώντας τον Charles Barkley (23,7570.
O LeBron James των Cleveland Cavaliers πέτυχε κάτι σημαντικό για την καριέρα του αλλά και για την ιστορία της ομάδας που τον ανέδειξε. Στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Charlotte Hornets πέτυχε 23 πόντους, 7 ασσιστ και 7 ριμπαόυντ  σε 30 λεπτά. Με τα 7 ριμπαόυντ που κατέβασε έφτασε τα 4,763 μέχρι στιγμής και ανέβηκε στην τρίτη θέση με τα περισσότερα ριμπάουντ στην ιστορία των Cavaliers αφήνοντας πίσω τον John Williams με 4,669.
Ο σταρ των Golden State Warriors Stephen Curry συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και φέτος, βομβαρδίζοντας τα αντίπαλα καλάθια έξω απ  την γραμμή τριών πόντων, ισοφαρίζοντας ένα ασύλληπτο σερί που το κατείχε ο Kyle Korver. Με τα χθεσινά 6 εύστοχα τρίποντα απέναντι στους Miami Heat, έφτασε τα 127 συνεχόμενα παιχνίδια με ένα τουλάχιστον εύστοχο τρίποντο και θέλει να σκοράρει μόνο ένα τρίποντο στο επόμενο παιχνίδι για να έχει αυτός το καλύτερο ρεκόρ.

Πηγές αναρτήσεων:  @BleacherReport , @cavs και @NBA
Previous
Next Post »