Στα χθεσινά milestones οι εκπληκτικές εμφανίσεις των Cousins, Wall και Lillard

Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν απ΄ τους DeMarcus Cousins των Sacramento Kings, John Wall των Washington Wizards και Damian Lillard των Portland Trail Blazers.


Ο DeMarcus Cousins των Sacramento Kings για ακόμα ένα βράδυ οδήγησε την ομάδα του στην νίκη απέναντι στους Denver Nuggets με δυνατή παρουσία στο επιθετικό τομέα του παιχνιδιού. Ο "Boogie" έπαιξε για 36 λεπτά  σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν ο κύριος εκφραστής στο σκοράρισμα της ομάδας του και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με διαφορά. Σταμάτησε τους 39 πόντους με 14-24 σουτ, 2-2 τρίποντα, 9-12 βολές, μάζεψε 9 ριμπάουντ, είχε και 2 ασσιστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα σε ένα επιθετικό κρεσέντο του θηριώδη σταρ των Kings.
Ο Damian Lillard στα τελευταία παιχνίδια των Portland Trail Blazers βρίσκεται σε άλλη διάσταση αγωνιστικά και μαζί με τον CJ McCollum αποτελούν ένα καυτό δίδυμο βάζοντας τους περισσότερους πόντους απ΄ όλη την υπόλοιπη ομάδα. Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους Brooklyn Nets ο Lillard πήρε ξανά το όπλο του στην επίθεση σκοράροντας 34 πόντους (ο McColloum σημείωσε άλλους 34 πόντους.) με 9-18 σουτ, 2-7 τρίποντα, 14-14 βολές, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασσιστ, και έκλεψε 4 φορές την μπάλα σε 38 λεπτά συμμετοχής. Το σημαντικό της χθεσινής επίδοσης του άσσου των Blazers είναι ότι συνεχίζει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, είναι ο μόνος που σκόραρε 30+ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην φετινή σεζόν και ο πρώτος μετά απ΄ το μακρινό 1970-1971 sστην ιστορία των Blazers, όπου ο Geoff Petrie το είχε πετύχει τελευταία φορά.
Τρίτη εκπληκτική εμφάνιση είδαμε χθες απ΄ τον ποιντ γκαρντ των Washington Wizards John Wall. Ο΄άσσος των "Μάγων" τα έκανε όλα πάνω στο παρκέ για την ομάδα του και ήταν αναμενόμενο το να πετύχει το δεύτερο triple double για φέτος, συνολικά (εφτά παίκτες έχουν πάνω από ένα triple double μέχρι στιγμής στην σεζόν) και το πέμπτο στην καριέρα του με τους 16 πόντους που πέτυχε, τα 12 ριμπάουντ που μάζεψε και τις 11 ασσιστ που μοίρασε, είχε ακόμα 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην νίκη της ομάδας του επί των New Orleans Pelicans.
Πηγές αναρτήσεων: @TrailBlazersPR , @nbastats και @NBA 
Πηγή φωτογραφίας: nba on instagram
Previous
Next Post »