Τα milestones της ημέρας ανήκουν όλα στους Warriors

Τα εντυπωσιακότερα milestones όπως τα επιλέξαμε τα πέτυχαν ποίοι άλλοι, οι παίκτες των Golden State Warriors.



Οι Golden State Warriors συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και να κερδίζουν και τις περισσότερες φορές άνετα όποια ομάδα βρίσκεται μπροστά της, έτσι και με την χθεσινή τους νίκη απέναντι στους New York Knicks με σκορ 116-95 και επέκτειναν το σερί τους σε 44-4, ισοφαρίζοντας το καλύτερο ρεκόρ νικών που έχει γίνει μέσα σε 48 παιχνίδια, που το είχαν οι Philadephia 76ers απ΄ το 1966-1967.

Ο 100% φορμαρισμένος Draymond Green χθες ήταν εκπληκτικός ξανά, ήταν σχεδόν αλάνθαστος ειδικά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πετυχαίνοντας το ένατο triple double για φέτος με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασσιστ απέναντι στους Knicks. Ο Green πέτυχε κάτι ιδιαίτερο και αρκετά δύσκολο καθώς ήταν 100% εύστοχος στις 9 προσπάθειες που πήρε στα πρώτα 5 λεπτά, κάτι που είχε να συμβεί απ΄ το 1967 και τον Wilt Chamberlain με ρεκόρ ευστοχίας 18-18 σουτ.

Άλλος ένας παίκτης των Warriors ο Klay Thompson, είναι σε φοβερή κατάσταση και αυτό φαίνεται αν κοιτάξει κανείς τα χαρτιά της στατιστικής του. Στον χθεσινό αγώνα πέτυχε 34 πόντους με 14-18 σουτ και έφτασε τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με πάνω από 30 πόντους, αυτό το σερί το έχει πετύχει 3 φορές στην καριέρα του.


Πηγές αναρτήσεων: @gswstats και @nbastats
Previous
Next Post »