Τα milestones της ημέρας ανήκουν στους Αντετοκούνμπο, Lowry και Golden State Warriors

Εκπληκτικά ρεκόρ είδαμε στα χθεσινά παιχνίδια απ΄ τα οποία τα σπουδαιότερα επιτεύχθηκαν απ΄ τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Kyle Lowry και απ΄ τους "δαιμονισμένους" Golden State Warriors".


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην φετινή σεζόν. Στο χθεσινό παιχνίδι των Milwaukee Bucks απέναντι στους LA Lakers η εμφάνιση του ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική, ήταν το κάτι άλλο. Ο Γιάννης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δικαιωματικά τον φωνάζουν "Greek Freak" καθώς τα έκανε όλα και πέτυχε το πρώτο του triple double στην καριέρα του (μέχρι στιγμής) με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασσιστ, είχε ακόμα και 3 κλεψίματα και 4 κοψίματα στην νίκη της ομάδας του.
Ο Kyle Lowry των Toronto Raptors  είναι ασταμάτητος φέτος έχοντας εξελιχθεί σε σταρ της ομάδας και σε έναν απ΄ τους καλύτερους γκαρντ του NBA. Μετά την διακοπή για το All Star Game όπου πήρε και μέρος, συνεχίζει ακόμα πιο ζεστός καθώς στο χθεσινό παιχνίδι των Toronto Raptors με τους New York Knicks ήταν απολαυστικός. Η στατιστική του ήταν γεμάτη με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασσιστ,  πετυχαίνοντας το πρώτο του triple double για φέτος και το όγδοο σε όλη την καριέρα του.
Οι οδοστρωτήρες Golden State Warriors συνεχίζουν ακάθεκτοι την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα "ποδοπατώντας" όποια ομάδα βρεθεί μπροστά τους. Το τελευταίο "θύμα" της παρέας του Stephen Curry ήταν οι Atlanta Hawks νικώντας τους σχετικά εύκολα με σκορ 102-92. Με αυτή τους τη νίκη έφτασαν τις 50 σε 55 αγώνες και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του NBA που φτάνει τόσο γρήγορα τις 50 νίκες.
Πηγή φωτογραφίας: warriors on instagram
Πηγές αναρτήσεων: @NBA , @ESPNNBA και @Bucks 
Previous
Next Post »