Η εμφάνιση της εβδομάδας: Ο Westbrook και τα triple double

Στην εμφάνιση της εβδομάδας που έφυγε είναι το δωδέκατο triple double του φορμαρισμένου Russell Westbrook τον τελευταίο μήνα.


O Russell Westbrook φέτος είναι σε ημιάγρια κατάσταση έχοντας μ.ο. 23,8 πόντους 10,4 ασίστ, 7,7 ριμπάουντ και 2,1 κλεψίματα σε 70 παιχνίδια έως τώρα. Τα στατιστικά του όπως ήταν αναμενόμενο έχουν πάρει φωτιά με τον ίδιο να κάνει ότι θέλει μέσα στο παρκέ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και ειδικά τα τελευταία παιχνίδια παίζει σε άλλη διάσταση. Με τέτοιες δαιμονιώδεις εμφανίσεις έχει βάλει το όνομα του στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP.

Την τελευταία εβδομάδα ο σταρ των Thunder επιβεβαίωσε το nickname του " Mr triple double" καθώς έχει πετύχει 2 triple double στη σειρά και 3 συνολικά στα 4 παιχνίδια, όντας πρώτος στο NBA τη φετινή σεζόν με 14 μέχρι στιγμής. Στο τελευταίο όμως παιχνίδι απέναντι στους Indiana Pacers ήταν εκπληκτικός και δεν  μπορούσε να σταματήσει ούτε ο ίδιος τον εαυτό του, σε 37 λεπτά πέτυχε 14 πόντους, μοίρασε 14 ασίστ και μάζεψε 11 ριμπάουντ στη δύσκολη νίκη όπως εξελίχθηκε απέναντι στην ομάδα του Paul George.


Πηγή φωτογραφίας: nba.com/thunder 
Πηγές αναρτήσεων: @okcthunder και @nbastats 
Previous
Next Post »