Ήττες για Γιάννη και Κουφό με τον δεύτερο να πετυχαίνει double double

O Γιάννης κι ο Κουφός είχαν αγώνα τα ξημερώματα, ο "Greek Freak" αν και έπαιξε πολύ καλά οι Bucks ηττήθηκαν απ΄ τους Cavaliers του LeBron με σκορ 104-113 και ο Κώστας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας double double απέναντι στους Minnesota Timberwolves. 


Ο Γιάννης πλέον είναι πολύ σημαντικός για τους Bucks και έχει εξελιχθεί όπως περιμέναμε σε έναν απ΄ τους σταρ στο Milwaukee. Αυτό το είδαμε και στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Cavaliers, όπου ο Έλληνας φόργουορντ πάλεψε απέναντι σε μια απ΄ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 24 πόντους και δεύτερος του αγώνα πίσω απ΄  τον LeBron James ο οποίος σταμάτησε στους 26.

Ο "Greek Freak" όπως συνηθίζει ειδικά φέτος, βοήθησε και στους άλλους τομείς του παιχνιδιού καθώς σε 39 λεπτά συμμετοχής μάζεψε 6  ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και είχε 1 μπλοκ και μάλιστα πάνω στον "Βασιλιά" James. Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά καθώς τα "Ελάφια" ηττήθηκαν στο Cleveland με το ρεκόρ πλέον να είναι 30-42.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com



O Κώστας Κουφός είχε πολύ καιρό να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση και αυτό το πέτυχε χθες απέναντι στους Minnesota Timberwolves. Ο Έλληνας center όποτε δεν παίζει ο DeMarcus Cousins κυρίως λόγω τραυματισμών, αρπάζει την ευκαιρία απ΄ τα μαλλιά και αποδεικνύει ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα καθώς τα στατιστικά του ήταν εκπληκτικά.

Ο ψηλός των "Βασιλιάδων" ήταν βασικός και πέτυχε double double μετά από πολύ καιρό σκοράροντας 15 πόντους, με τα "σκουπίδια" που μάζεψε να είναι 15 και έκλεισε την εξαιρετική βραδιά με 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής στην ήττα βέβαια των Kings εκτός έδρας απ΄ τους Timberwolves με σκορ 104-113.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com


Πηγές αναρτήσεων: @Bucks
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/bucks
Πηγή βίντεο: Motion Station
Previous
Next Post »