Milestones: Το όγδοο double-double του Aaron Gordon και το νέο career high του Mario Hezonja

Στα milestones της ημέρας έχουμε ένα ακόμα double double απ΄ τον θεαματικό Aaro Gordon, το νέο career high στους πόντους του Marios Hezonja και το εκπληκτικό σερί του Kevin Durant.



O Aaron Gordon στην δεύτερη σεζόν του στο NBA και στους Orlando Magic έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το αγωνιστικό του επίπεδο και την απόδοση του επιθετικά. Στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Chicago Bulls πέτυχε το όγδοο για φέτος double double ενώ στην προηγούμενη σεζόν, είχε μόλις ένα σε 49 παιχνίδια όπου είχε αγωνιστεί. Τα στατιστικά του απέναντι στους "Ταύρους" λοιπόν ήταν: 13 πόντοι με 2-6 σουτ, 1-4 τρίποντα, 8-10 βολές, 15 ριμπάουντ, 3 ασσιστ σε 33 λεπτά στην νίκη των Magic επί των Bulls με σκορ 102-89.
Ο συμπαίκτης του Aaron Gordon στο Orlando, Mario Hezonja πραγματοποίησε και αυτός εξαιρετική εμφάνιση στον χθεσινό αγώνα καθώς πέτυχε career high στους πόντους σκοράροντας 21. Την στατιστική του την "γέμισε" και με 5 ριμπάουντ, 2 ασσιστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 37 λεπτά, βοηθώντας και αυτός στην νίκη της ομάδας του.
O Kevin Durant των Oklahoma City Thunder αποδεικνύει και φέτος ότι είναι ένας δεινός σκόρερ. Αυτό έκανε και χθες απέναντι στους LA Clippers, σκόραρε δηλαδή ασύστολα και ασταμάτητα φτάνοντας για τεσσαρακοστό έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πάνω από τους 20 πόντους, Συγκεκριμένα είχε 30 πόντους με 12-27 σουτ, 3-12 τρίποντα, 3-4 βολές, πέτυχε και double double καθώς μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασσιστ και μπλόκαρε 5 φορές τους αντιπάλους σε 39 λεπτά συμμετοχής στην ήττα όμως της ομάδας του με σκορ 98-103.
Πηγή φωτογραφίας: nba.com 
Πηγές αναρτήσεων: @okcthunder και @OrlandoMagic 
Previous
Next Post »