Μοναδικά milestones απ΄ τους Westbrook, LeBron και Oladipo

Οι καλύτερες εμφανίσεις απ΄ τους χθεσινού αγώνες ανήκουν στο "Βασιλιά" LeBron James τον ασταμάτητο Russel Westbrook και στον Victor Oladipo o οποίος βελτιώνεται συνεχώς.


Ο LeBron James στον χθεσινό παιχνίδι των Cleveland Cavaliers με τους Orlando Magic πέτυχε ένα ιστορικό milestones καθώς με τις 8 ασίστ που μοίρασε έφτασε τις 6,727 μέχρι στιγμής, ανέβηκε στην θέση 18 στην λίστα με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες σε όλη την ιστορία του NBA περνώντας τον μικρόσωμο Muggsy Boques με 6,726. Ο σταρ των Cavs είναι σίγουρο πως θα ανεβεί ακόμα πιο πολλές θέσεις στην συγκεκριμένη λίστα στα επόμενα παιχνίδια.
Ο ασταμάτητος και φέτος Russel Westbrook σε κάθε αγώνα γεμίζει τις στατιστικές του και τρελαίνει τα κοντέρ των ταμπλό. Τα ξημερώματα και απέναντι στους Philadelphia 76ers έκανε τα ίδια τρελά πράγματα καθώς τελείωσε με 20 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ οδηγώντας τους Oklahoma City Thunder στην εύκολη νίκη με σκορ 111-97. Αλλά εκτός απ΄ τη νίκη της ομάδας ο Russell πέτυχε και ένα προσωπικό ρεκόρ καθώς με το χθεσινό triple double έφτασε τα 12 φέτος όντας ο πρώτος μέχρι στιγμής και στα τελευταία 25 χρόνια είναι ο δεύτερος με τα περισσότερα σε δύο συνεχόμενα χρόνια έχοντας 24 με τον Jason Kidd να έχει 25 στις σεζόν 2006-2008. 

O Victor Oladipo είναι σίγουρο ότι θα είναι ο νέος σταρ των Orlando Magic και ο αρχηγός στα επόμενα χρόνια κι αυτό το καταλαβαίνουμε ειδικά με τις φετινές του απίστευτες εμφανίσεις. Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους Cleveland Cavaliers ήταν απολαυστικός και δεν σταματούσε στην επίθεση φτάνοντας τους 45 πόντους με 16-22 σου, 6-7 τρίποντα και 7-8 βολές σε 39 λεπτά πετυχαίνοντας έτσι career high στους πόντους, παρόλα αυτά η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 103-109. 
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/cavaliers 
Πηγές αναρτήσεων: @NBA και @nbastats
Previous
Next Post »