Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ένα ακόμα double double

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταμορφώθηκε ξανά σε "Greek Freak" στο νικηφόρο παιχνίδι των Milwauke Bucks με τους Memphis Grizzlies.


Τα δικά του μαγικά έκανε πάλι ο Γιάννης στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους Grizzlies σε ένα φανταστικό παιχνίδι που κρίθηκε 4 λεπτά πριν την λήξη. Οι Bucks έπιασαν υψηλή απόδοση και αυτό φαίνεται στο ότι έξι παίκτες είχαν από 10 πόντους και πάνω με τον "Greek Freak" να είναι ο πρώτος σκόρερ και οδηγός της ομάδας με 15 και τρίτος του παιχνιδιού βοηθώντας τα "ελάφια" να κερδίσουν μπροστά στους φιλάθλους τους με σκορ 96-86.

Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 31 λεπτά και εκτός από τους 15 πόντους που σκόραρε με 6-9 σουτ και 3-4 βολές μοίρασε 11 ασίστ ( πρώτος του παιχνιδιού) πετυχαίνοντας ακόμα ένα double double στην φετινή σεζόν. Τα καταπληκτικά στατιστικά του α συμπλήρωσε με 6 ριμπάουντ 1 κλέψιμο κι 3 κοψίματα. Τα highlights και οι εντυπωσιακές φάσεις δεν έλειπαν απ΄ την παράσταση που έδωσε ο Γιάννης στο παρκέ με καλύτερη την τάπα πάνω στον Rya Hollins.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Πηγή φωτογραφίας: nba on instagram 
Πηγή αναρτήσεων: @Bucks
Previous
Next Post »