Στα Milestones της ημέρας: Τρομερό ρεκόρ απ΄ τους Warriors, νίκη μετά από 13 χρόνια για τους Kings

Απίστευτα πράγματα είδαμε τα ξημερώματα απ΄ τις ομάδες και από τους παίκτες, με τα σημαντικότερα να είναι οι 44 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας των Warriors, η νίκη των Kings απέναντι στους Mavericks μέσα στο Dallas μετά από 13 χρόνια, το νέο career high στους πόντους για τον Devin Booker και η ιστορική εμφάνιση του Kawhi Leonard.


Οι Golden State Warriors κι όμως το έκαναν.  Ο Stephen Curry o Klay Thompson και η παρέα τους έκανα πάλι ότι ήθελαν στο παρκέ του Oracle Arena, κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τους Thunder. Με αυτή τη χθεσινή τους νίκη με σκορ 121-106 έφτασαν τις 44 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και πέτυχαν κάτι ιστορικής σημασίας, ισοφάρισαν το μεγαλύτερο ρεκόρ νικών εντός έδρας των θρυλικών Chiacago Bulls που το κρατούσαν απ΄ την περίοδο 1994-1996.
Μεγάλη βραδιά για τους Sacramento Kings, οι οποίοι τα ξημερώματα επιτέλους έσπασαν μια κατάρα που τους κυνηγούσε για 13 χρόνια και για 22 παιχνίδια απέναντι στους Mavericks. Οι "Βασιλιάδες" είχαν να νικήσουν μέσα στο Dallas απ΄ το 2002 και το κατάφεραν χθες χάρη κυρίως των Rajon Rondo (18 πόντους, 12 ασσιστ, 5 ριμπάουντ) και DeMarcus Cousins (22 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασσιστ) οδηγώντας την ομάδα στην ιστορική νίκη με σκορ 101-104.
Ο Kawhi Leonard τα τελευταία χρόνια δείχνει πως λογικά αυτός θα γίνει το μελλοντικό αστέρι, ο αρχηγός των San Antonio Spurs παίρνοντας τα σκήπτρα και το τιμόνι απ΄ τον Tony Parker. Το απέδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους New Orleans Pelicans με την απίστευτη απόδοση του, σκοράροντας 30 πόντους, με 12-22 σουτ, 6-10 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 3 ασσιστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 39 φανταστικά λεπτά συμμετοχής. Τέτοια εμφάνιση με 30+ πόντους και 10+ ασσιστ είχε να επιτευχθεί απ΄ τον Manu Ginobili και απ΄ το 2008.
Πηγή φωτογραφίας: warriors on instagram
Πηγή αναρτήσεων: @ESPNNBA 
Previous
Next Post »