Ο "Greek Freak" τον Μάρτιο ήταν στα καλύτερα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον μήνα που μας πέρασε ανέβασε ακόμα ένα επίπεδο το αγωνιστικό του παιχνίδι.


Στους 15 αγώνες του Μαρτίου που είχαν στο πρόγραμμα τους οι Milwaukee Bucks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε δαιμονιώδη κατάσταση, με εκπληκτικές εμφανίσεις και τρελά ποσοστά δίνοντας όλη του τη ψυχή στο παρκέ.Ο μήνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο καλύτερος μέχρι στιγμής φέτος για τον Έλληνας φόργουορντ καθώς παίζει πιο πολύ χρόνο στην θέση ένα, τα στατιστικά του έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά και με τις θεαματικές φάσεις βέβαια σε κάθε παιχνίδι να είναι δεδομένες.
Τα στατιστικά του Μαρτίου σε 15 παιχνίδια μ.ο. : 18,4 πόντους, 7,2 ασίστ, 7,1 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα, 1,8 κοψίματα σε 35,9 λεπτά συμμετοχής.
Ο "Greek Freak" τα στατιστικά του τα βελτίωσε ακόμα πιο πολύ τον τελευταίο μήνα και αυτό φαίνεται με το ξεκίνημα και τους 22 πόντους και τα 6 ριμπάουντ απέναντι στους Indiana Pacers,  συνέχισε με 5 double doubles απέναντι στους Minnesota Timberwolves (22π-12ρ), Chicago Bulls (12π-10ρ), Toronto Raptors (18π-12ρ), Memphis Grizzlies (15π-11α) και Detroit Pistons ( 21π-12ρ). Σε δύο παιχνίδια όμως έκανε ονειρεμένες εμφανίσεις με δύο triple doubles (απ΄ τα 5 της καριέρας του) απέναντι στους Oklahoma City Thunders με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 42 λεπτά συμμετοχής και στους Brooklyn Nets με 28 πόντους, 14 ασίστ και 11 ριμπάουντ σε 41 λεπτά στο παρκέ. 

Με το που μπήκε και ο Απρίλιος βέβαια ο Γιάννης πέτυχε ρεκόρ πόντων σε έναν αγώνα απέναντι στους Chicago Bulls καθώς σταμάτησε στους 34 πόντους με 14-22 σουτ, 1-1 τρίποντα, 5-6 βολές, μοιρασε 9 ασίστ,μάζεψε 5 ριμπάουντ, έκοψε και έκλεψε από 1 φορά τη μπάλα σε 43 λεπτά στην ήττα τελικά της ομάδας του εντός έδρας με σκορ 102-98. Ελπίζουμε και αυτός ο μήνας να είναι δημιουργικός για τον Γιάννης.

Απολαύστε κάποιες απ΄ τις καλύτερες φάσεις του Γιάννη τον μήνα που μας πέρασε: 






Πηγή φωτογραφίας: nba.com/bucks
Πηγές αναρτήσεων: @BR_NBA , @BleacherReport και @Bucks
Previous
Next Post »