Τρομερες εμφανίσεις απ΄ τους δύο Έλληνες NBAers Γιάννη και Κουφό

Οι Κώστας Κουφός και Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις στα χθεσινά παιχνίδια, με τον πρώτο να αγγίζει το double double και τον δεύτερο να πετυχαίνει triple double.


O Γιάννης Αντετοκόυνμπο στον αγώνα των Bucks απέναντι στους Orlando Magic ήταν απίθανος, για ακόμα μια μέρα, πετυχαίνοντας ακόμα ένα triple double οδηγώντας τα "Ελάφια" στη νίκη με 110-113 εντός έδρας. Ο "Greek Freak" έμεινε στο παρκέ για 39 λεπτά, σκοράροντας 18 πόντους με 5-13 σουτ, 8-11 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, την εκπληκτική του βραδιά έκλεισε με 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα, δεν έλειψαν βέβαια και η θεαματικές φάσεις απ΄ τον Έλληνα φόργουορντ ο οποίος μας χάρισε ξανά μοναδικές στιγμές.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Ο Κώστας Κουφός συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στον τελευταίο αγώνα τον Kings με τη πορεία του στα τελευταία παιχνίδια να είναι σημαντικά βελτιωμένη και ανοδική. Στον χθεσινό αγώνα των "Βασιλιάδων" απέναντι στους Miami Heat, ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αν και η ομάδα του Έλληνα center ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 112-106, ο Κώστας έπιασε υψηλή απόδοση πετυχαίνοντας 12 πόντους με 6-11 σουτ, έφτασε αρκετά κοντά στο double double καθώς σταμάτησε στα 9 ριμπάουντ, ακόμα είχε 2 ασίστ και 2 κοψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Πηγή ανάρτησης: @Bucks
Previous
Next Post »