Up and Down της ημέρας: Οι 39 πόντοι του Lillard και η ήττα των Warriors

Στα Up and Down της αγωνιστικής είναι η εκπληκτική εμφάνιση του Damian Lillard απέναντι στους Utah Jazz και η ήττα των Warriors μέσα στην έδρα τους.


Στο Up της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος, έχουμε την εμφάνιση του Damian Lillard των Porltand Trail Blazers απέναντι στους Utah Jazz. Ο σταρ του Portland στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του ήταν καυτός, οδηγώντας τους Blazers στην πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν. Ο Damian έμεινε στο παρκέ για 35 λεπτά και έδειξε από τώρα ότι θα είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τον τίτλου του MVP της σεζόν.

 Ήταν ένας πραγματικός ηγέτης πάνω στο παρκέ, σημειώνοντας 39 πόντους με υψηλά ποσοστά σκοραρίσματος δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ευστόχησε σε 13 από τα 20 σουτ (65%), 4-6 τρίποντα και το απόλυτο στις βολές με 9-9. Στους άλλους τομείς του αγώνα ήταν ασταμάτητος με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ στην εντός έδρας νίκη με σκορ 113-104.


Στο Down της πρώτης ημέρας, είναι η απρόσμενη ήττα των Golden State Warriors μέσα στην έδρα τους από τους San Antonio Spurs. Με την προσθήκη του Kevin Durant οι "Πολεμιστές" έγιναν ακόμα πιο ισχυροί ειδικά στον επιθετικό τομέα και λογικά θα είναι μια από τις δύο ομάδες που θα φτάσει στον τελικό. Αλλά σήμερα έδειξε ότι αν και έχει τόσους πολλούς αστέρες στο ρόστερ, θέλει πολύ δουλεία και προπόνηση για να δείξει στο παρκέ ότι είναι η καλύτερη και πιο πλήρης ομάδα του NBA. 

Για την ιστορία μόνο τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα, με καλύτερο τον Kevin Durant με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 37 λεπτά και τον Stephen Curry με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής. Οι Warriors δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόσο κακά στατιστικά έξω από την γραμμή του τριπόντου σκοράροντας μόλις σε 7 στα 33 τρίποντα και ηττήθηκαν εύκολα από τους Spurs με σκορ 100-129.



Πηγή φωτογραφιών: www.nba.com/blazers και @warriors
Πηγή ανάρτησης: @trailblazers
Πηγή βίντεο: Ximo Pierto on YouTube
Previous
Next Post »