O Γιάννης έκανε τα πάντα αλλά οι Bucks ηττήθηκαν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμα ένα βράδυ τα έδωσε όλα αλλά οι Milwaukee Bucks έχασαν εντός έδρας από τους Toronto Raptors με σκορ 105-99.


Στα περισσότερα παιχνίδια των Bucks ο Γιάννης παλεύει σχεδόν μόνος του, κάνει ότι μπορεί μέσα στο παρκέ αλλά τα "Ελάφια" συνολικά δεν αποδίδουν το ίδιο ή όσο χρειάζεται για να πάρουν την νίκη με αποτέλεσμα οι ήττες να είναι περισσότερες πλέον από της νίκες 6-8. Το ίδιο σκηνικό συνέβη και τα ξημερώματα όπου η παρέα του "Greek Freak" υποδέχθηκε τους Toronto Raptors του DeMar DeRosan και Kyle Lowry, με τον Γιάννη  να τα δίνει όλα σε άμυνα και επίθεση και με την υπόλοιπη ομάδα να "μάχεται" μέχρι το τέλος αλλά να μην πιάνει υψηλή απόδοση, να μην κάνει το κάτι παραπάνω στην επίθεση τα τελευταία λεπτά και να δέχεται ακόμα μια ήττα . 

O Έλληνας σταρ ήταν θεαματικός αλλά και ουσιαστικός στα 35 λεπτά που έμεινε στο παρκέ πετυχαίνοντας double double καθώς σταμάτησε στους 29  πόντους με τρομερά ποσοστά στα σουτ 70,6% (12-17 σουτ, 0-1 τρίποντα, 5-6 βολές), μοίραζε 11 ασίστ, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έκλεψε 1 φορά τη μπάλα.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις του Γιάννη:
Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/bucks
Πηγή ανάρτησης: @Bucks 
Previous
Next Post »