Έβδομο triple double ο Γιάννης και νίκη οι Bucks

ΤΡΟ ΜΕ ΡΟΣ Γιάννης Αντετοκούνμπο με triple double στην χθεσινή νίκη των Milwuakee Bucks επί των Portland Trail Blazers με σκορ 107-115.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι χωρίς αμφιβολία ο σταρ και ηγέτης του Milwaukee και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει πλέον κανένας, εκτός του ότι το επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα με την δυναμική του παρουσία, φαίνεται κι από τα νούμερα του καθώς είναι πρώτος σκόρερ, πρώτος σε ασίστ, πρώτος σε ριμπάουντ, πρώτος σε μπλοκ και πρώτος σε κλεψίματα στους Bucks . 
Τα στατιστικά του μέχρι στιγμής:22 πόντοι, 8,9 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ, 2,3 κοψίματα, 2,2 κλεψίματα σε 34,5 λεπτά συμμετοχής.
Στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Blazers, δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από τον Greek Freak από τι βλέπουμε συνήθως, έκανε ξανά τα δικά του πετυχαίνοντας το έβδομο triple double της καριέρας του και είναι δεύτερος στην ιστορία των "Ελαφιών" με τα περισσότερα πίσω από τον μοναδικό Kareem Abdul-Jabbar. Ο Έλληνας σταρ έμεινε στο παρκέ 41 λεπτά, σταμάτησε στους 15 πόντους (4-11 σουτ, 0-3 τρίποντα και 7-10 βολές). μάζεψε 12 ριμπάουντ (10 αμυντικά, 2 επιθετικά), μοίρασε 11 ασίστ και συμπλήρωσε τα εκπληκτικά του στατιστικά με 4 κοψίματα και 2 κλεψίματα.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/bucks/gallery
Πηγή ανάρτησης: @Bucks 
Previous
Next Post »