Ο Greek Freak γύρισε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ύστερα από τη ποινή που εξέτισε στο πρώτο ματς της φετινής season, ανυπομονούσε πολύ να παίξει και το έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Wizards, πετυχαίνοντας 23 πόντους στα πρώτα 23 λεπτά του αγώνα, κάνοντας τρομερές φάσεις.


Ο Γιάννης ξεκίνησε βασικός τον αγώνα και στα πρώτα οχτώ λεπτά του παιχνιδιού είχε τους 11 απ΄τους 24 πόντους που πέτυχε συνολικά η ομάδα του μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Greek Freak ήταν πολύ παθιασμένος όπως πάντα και στο 4 λεπτό έκανε ένα δυνατό follow κάρφωμα μετά από άστοχο τρίποντο του Copeland.

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο  και στο όγδοο λεπτό ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε ακόμα ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στο πρόσωπο του Nene κερδίζοντας και μια βολή. Δεν σταμάτησε εκεί αλλά στο έβδομο λεπτό ευστόχησε σε τρίποντο και μάλιστα ήταν στην λήξη του χρόνου  της επίθεσης σημειώνοντας το 40-48 υπέρ της ομάδας του, κάνοντας του πόντους του 19. Στη συνέχεια και στο 4 λεπτό σε μια ακόμα αντεπίθεση κάρφωσε τη μπάλα με μανία κάνοντας το σκορ 47-55 υπέρ των γηπεδούχων.
Στη περσινή season ήταν : 1ος στους πόντους (248) από fastbreak, 2ος σε πόντους (592) μέσα στο ζωγραφιστό, 4ο στα ριμπάουντ (6,7) ανα παιχνίδι και 5ος στα μπλοκ (1,05) ανα παιχνίδι .

Τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασσίστ, η ομάδα του ωστόσο έκανε την δεύτερη της ήττα με 118-113 απέναντι στους Wizards αλλά ο Γιάννης γύρισε για τα καλά και είμαστε σίγουροι ότι θα μας χαρίσει πολλά καλά παιχνίδια και δυνατά καρφώματα όπως τα σημερινά.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του Γιάννη αλλά και των δύο ομάδων του παιχνιδιού εδώ:
NBA.com

Απολαύστε το κάρφωμα του μπροστά στον Nene στο tweet που ανάρτησε η ομάδα Milwaukee Bucks @Bucks στον λογαριασμό της στο Twitter.

Previous
Next Post »