Τρίτο παιχνίδι για Bucks και Γιάννη

Την πρώτη τους νίκη στη preseason θα διεκδικήσουν τα "ελάφια" και ο Γιάννης τα ξημερώματα απέναντι στους Cavs του "Βασιλιά" LeBron.


Ο "Greek Freek" και η ομάδα του έχουν μέχρι στιγμής δύο ήττες σε δύο παιχνίδια στη preseason. Στο πρώτο ματς ηττήθηκαν από τους Bulls (που τους απέκλεισαν στα playoffs) με σκορ 95-105, ακολούθησε δεύτερη ήττα από τους Pistons με 88-117, σήμερα τα ξημερώματα της Τετάρτης πιο συγκεκριμένα, θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Cavaliers.

Στη περσινή regular season ο Γιάννης τελείωσε με μ.ο. πόντων 12.7, 6.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ,1 μπλοκ σε 31,4 λεπτά συμμετοχής στα 81 παιχνίδια (τα 71 βασικός). Στα playoffs ήταν αρκετά καλός με μ.ο. πόντων 11,5, 7,0 ριμπάουντ απέναντι στο Chicago που τους απέκλεισε όμως με 4-2 νίκες στο πρώτο γύρο.

Αναλυτικά τα στατιστικά του εδώ:NBA.com

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της preseason ο Γιάννης έχει μ.ο 5.5 πόντους 6.5 ριμπάουντ, με  22 λεπτά ανα παιχνίδι. Στο ματς με τους Cavs ελπίζουμε να παίξει περισσότερα λεπτά και να βάλει περισσότερους πόντους ώστε την φετινή χρονιά να είναι ακόμα καλύτερος, να ανεβεί και άλλο ένα επίπεδο και να μας κάνει και πάλι υπερήφανους.

Δείτε εδώ κάποιες φάσεις απ΄τον αγώνα πρώτο αγώνα της preseason που περιέχει και το κάρφωμα του δικού μας Γιάννη:

Πηγή βίντεο:NBA.com
Previous
Next Post »